Schöne je přesvědčen, že se Janov zvedne a zajistí si záchranu

18.11.2019, 21:05
Aktuality
Lasse Schöne není zatím spokojen s průběhem sezony v italském Janově. Nicméně je přesvědčen, že tým má dostatečné kvality na to, aby se z nelichotivé situace dokázal vyhrabat.

Bývalý záložník Ajaxu přišel do Janova před touto sezonou a bezpochyby si představoval podstatně lepší začátek svého angažmá. Janov má po dvanácti kolech na kontě pouze devět bodů a v tabulce Serie A mu patří až sedmnáctá pozice.

"Ke spokojenosti se začátek sezóny máme samozřejmě daleko. Očekával jsem o něco víc bodů, ale naštěstí jsme se dokázali zvednout a proti Juventusu a Neapoli odehráli dobré zápasy. Jsem přesvědčený, že se dokážeme z této složité situace dostat a celou situaci obrátit," míní dánský reprezentant.

"Sestupu se neobávám. Věřím, že si zajistíme záchranu. Jsem si jistý, že s novým trenérem se nám podaří našich cílů dosáhnout," připomněl Schöne výměnu trenérů na lavičce Janova, kde Aurelia Andreazzolliho nahradil Thiago Motta.

Po reprezentační přestávce nastoupí Janov proti Turínu.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
Largo

Bez zranenyho Kouamého? Tezko.

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago Motta uz zacal trenovat? z neho muze byt jednou vybornej kouc.

Reagovat
Phreak71

Doprčic. Nesnáším, když hráči, kterého mám zafixovaného jako mladého a nadějného, je 33.

Reagovat
Frantszek

taky jsem koukal, když třeba Rosický ukončil kariéru, Když ve fifě slýcháš 10 let "mladý záložník Tomáš Rosický"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

My se zachráníme, nebojte se!

https://www.youtube.com/watch?v=Q4-hfNQ8e8A

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele