Premiéra The King's Man se posouvá

Premiéra The King's Man se posouvá

Studio Walt Disney Pictures zcela nečekaně odsunulo premiéru očekávaného foxovského prequelového snímku The King's Man, kterého se tak dočkáme o několik měsíců později.

1 16
18.11.2019

Série Kingsman, která patří mezi největší hity imprintu Marvel Comics Icon, je součástí tzv. Millarverse slavného spisovatele Marka Millara. Komiks poprvé vyšel v roce 2012, do širšího povědomí se však dostal až o další dva roky později, kdy jej zfilmoval proslulý režisér Matthew Vaughn (Stardust, X-Men: First Class). V hlavních rolích se ukázala trojice Colin Firth, Taron Egerton a Mark Strong, roztomilého padoucha ztvárnil Samuel L. Jackson a v cameo roli se objevil i Mark Hamill.

Snímek slavil velký úspěch a Vaughn, který normálně sequely netočí, se vrátil jako režisér i v dalším filmu s podtitulem Golden Circle. Ten měl premiéru na podzim roku 2017 a vedle britské agentury Kingsman jsme v něm viděli i příslušníky americké mutace zvané Statesman, které si zahráli Jeff Bridges, Halle Berry, Channing Tatum či Pedro Pascal.

Ve druhém díle spojili Britové síly s Američany. Foto: 20th Century Fox

Vaughn už u série zůstal a postupně si naplánoval třetí díl, prequel a nakonec i televizní spin-off. Právě prequel, jednoduše nazvaný The King's Man, jenž sleduje počátky celé organizace, je dalším na řadě a do kin měl původně dorazit na Valentýna roku 2020. Studio Walt Disney Pictures, které letos konečně finalizovalo svůj nákup Foxu, jež za Kingsmany stojí, však prequelovou premiéru posunulo o celých sedm měsíců, konkrétně na 18. září 2020.

Důvodem je pravděpodobně snaha soustředit veškerou pozornost na jarní disneyovské hity, které symbolizuje hlavně sólovka Black Widow a také výpravná Mulan. Disney se obává, aby si vlastní projekty navzájem nekonkurovaly a zrovna v září nemá v plánu nic jiného. Příběh vévody z Oxfordu (Ralph Fiennes) a jeho osudů během velké války v letech 1914–18 tedy v kinech uvidíme o trochu později. Abychom ale nepřinášeli jen špatné zprávy, Vaughn aktuálně potvrdil, že scénář k trojce, tedy k pokračování Golden Circle, je hotov a parta okolo Firtha, Tatuma a Egertona se tak znovu v dohledné době ukáže na plátně.

Vedle Fiennese uvidíme v prequelu i Harrise Dickinsona. Foto: 20th Century Fox

Dáte šanci kingsmanovskému prequelu?



Diskuze /2

téčko171

But moooooom! :/

webmaster
19.11.2019 | 0:24:14
Ratemus

Škoda, na toto se fakt těším

19.11.2019 | 7:39:44
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Filtr seriálů