TOPlist

Smartphony řady Galaxy slaví 10 let. Samsung pro fanoušky připravil speciální balíček

galaxy premium

Už je to více než deset let, kdy byl představen vůbec první smartphone z řady Samsung Galaxy, konkrétně model Galaxy (GT-I7500) z dubna roku 2009. Samsung si překvapivě na toto výročí vzpomněl až na nyní, a připravil speciální balíček, který může zájemcům ušetřit až deset tisíc korun.

Telefon, hodinky, sluchátka a příslušenství za zvýhodněnou cenu

Ve výročním balíčku, který se začíná v těchto dnech prodávat na webu Samsungu, najdete:

  • Stříbrný Samsung Galaxy Note10+ ve variantě s 256GB pamětí + silikonové pouzdro
  • Stříbrné hodinky Galaxy Watch Active2 ve 40mm variantě + kožený a sportovní řemínek
  • Sluchátka Galaxy Buds ve stříbrné barvě

Samostatně by tyto produkty za doporučené maloobchodní ceny vyšly na 43 999 korun, Samsung ovšem za balíček chce 33 999 korun. Vyplatí se však jen těm zájemcům, kteří opravdu touží po všech položkách.

galaxy aniversary

Speciální Star Wars edice Galaxy Note10

V prosinci vstoupí do kin nový film ze ságy Star Wars s podtitulem Vzestup Skywalkera, a k této příležitosti připravuje Samsung speciální edici svého úřadujícího vlajkového smartphonu Galaxy Note10.

https://youtu.be/2N20geK6OaE

 

Tato edice se od standardní verze liší svojí barevností, telefonu dominuje černá barva ozvláštněná několika červenými prvky – stylusem S Pen, hardwarovými tlačítky na straně a ohraničením fotomodulu. Na zádech telefonu se navíc bude skvět logo Star Wars.

galaxy note star wars 1

I v tomto případě bude nadstandardně vybavené i samotné balení, kromě samotného telefonu v něm fanoušci série najdou černo/červená sluchátka Galaxy Buds, kovový sběratelský odznak, speciální kryt a také spoustu softwarových vychytávek přímo v telefonu – tapety, animace, ikony a zvuky.

galaxy note star wars 2

Speciální Star Wars edice bude dostupná od 13. prosince ve vybraných zemích světa za cenu 1 300 USD (asi 30 tisíc korun bez DPH). Zda bude k dispozici i na našem trhu, zatím nevíme.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku