LED displeje společnosti Absen obohacují zážitky návštěvníků expozice ruského ropného průmyslu

LED displeje společnosti Absen jsou součástí expozice ruského ropného průmyslu (PRNewsfoto/Absen)

LED displeje společnosti Absen jsou součástí expozice ruského ropného průmyslu (PRNewsfoto/Absen)

Při příležitosti 80. výročí výstaviště VDNKh v Moskvě ruská ropná společnost LUKOIL otevřela v září interaktivní vzdělávací středisko v historickém Naftařském pavilonu, aby oslavila úspěchy ruského ropného průmyslu. Pro expozici ropného průmyslu byla využita řada displejů Acclaim A27 společnosti Absen (SZSE: 300389).

Nový Naftařský pavilon o rozloze více než 1300 m2 je největší ruskou multimediální výstavou věnovanou národnímu ropnému průmyslu. Pavilon je rozdělen na čtyři místnosti a nabízí 70 různých instalací. Návštěvníci se vydávají na prohlídku, kde se mohou dozvědět o historii tohoto průmyslu a objevit celý výrobní cyklus vertikálně integrované ropné společnosti, od výroby po rafinaci a marketing.

Součástí výstavy jsou nejmodernější zobrazovací technologie, včetně LED, projekce, VR, AR a holografické technologie, díky čemuž se Naftařský pavilon stává zábavnou a interaktivní expozicí pro návštěvníky všech věkových skupin.

Pro tento projekt byla jako expertní řešení zobrazení vybrána řada oceněných produktů Aclaim A27 společnosti Absen. A27 je nejrychleji rostoucí produktová řada společnosti Absen, která kombinuje výhody technologií LED i LCD. Například úhlopříčka 27,5", poměr stran 16:9 a vysoká úroveň uniformity barev, jasu a kontrastu z ní činí preferované řešení pro integrátory systémů, kteří chtějí dodávat videostěny do prostředí podnikových, maloobchodních a řídicích místností.

Ve třech ze čtyř různých tematických sálů: „Lidstvo a nafta", „Historie", „Technologie" a „Věda" byly nainstalovány celkem čtyři videostěny Absen A2712. První sál, Lidstvo a nafta, měl obdélníkový LED displej 3,1 x 3,8 m s roztečí pixelů 1,2 mm, a byl použit k zobrazení grafiky a video obsahu ropných zařízení a vybavení. Ve stejném sále byla umístěna přizpůsobená obrazovka z 22 LED panelů, která zobrazovala obsah o úloze nafty v dopravních prostředcích. Třetí obrazovka přijala konfiguraci 3x7, byla nainstalována v sále Technologie a byla použita pro představení procesu výroby ropy od začátku do konce. Jako spolehlivé řešení prezentace pro projevy a školení nakonec posloužila obrazovka sestávající z 53 panelů LED Absen, která byla namontována na zeď v sále Věda.

Obchodní ředitel společnosti Absen pro trh států SNS, Jackie Gao dodal: „Když jsem navštívil nový Naftařský pavilon, byl jsem touto výstavou ohromen, opravdu přivádí k úžasu! Náš partner odvedl fantastickou práci při navrhování AV řešení, které odborně integruje různé technologie a jsme hrdí na to, že zde LED displeje společnosti Absen LED hrály hlavní roli."

O společnosti Absen

Společnost Absen (SZSE: 300389) Optoelectronic Co., Ltd byla založena v roce 2001 a je čínským výrobcem vysoce kvalitních LED zobrazovacích řešení. Společnost je známá svou globální přítomností, kompletními službami a vysoce kvalitními produkty pro živé přenosy, vysílání a pronájem pódiové techniky a působí ve více než 120 zemích.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1030792/Absen.jpg

KONTAKT: Susie Ma, +86-138-2355-1494

Klíčová slova Čína-Rusko-elektronika-zajímavosti-ropa-Absen

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Energetika, suroviny
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.