6 underground: Tajné operace: Ryan Reynolds demoluje Řím v akčnáku Michaela Baye

Streamovací služba Netflix zveřejnila první trailer k připravovanému filmu 6 Underground, který divákům představí Řím plný nádherných a cenných památek. Nebo alespoň býval takový, dokud do města nepřijel sportovní auťák s Ryanem Reynoldsem a nezačal vše ničit.

Ohledně zápletky filmu dělá Netflix i studio Skydance Media obrovské tajnosti, takže o samotném příběhu žádné informace nejsou. Bohužel ani z traileru toho moc k odhalení není. Můžeme se ale těšit na opravdu nabité obsazení, kterému vévodí již zmíněný Ryan Reynolds. Jeho parťáka pak ztvárnil Dave Franco. Mezi dalším obsazením se můžeme těšit na Mélanie Laurent, Adriu Arjonu, Coreyho Hawkinse nebo Bena Hardyho.

Snímek vznikl na základě scénáře od Rhetta Reese a Paula Wernicka. Oba společně spolupracovali na scénáři k Zombielandu i k jeho pokračování nebo k úspěšnému Deadpoolovi a Deadpoolovi 2. Režie se ujal slavný Michael Bay, který snímek i produkuje. Bay natočil několik známých a úspěšných filmů, například Armageddon, Pearl Harbor nebo sérii Transformerů.

Film bude na Netflixu od 13. prosince 2019.