Hlavní obsah
Článek

Musí se pořádně otáčet, takže mateřská dovolená pro ni nepřipadala v úvahu. Muzikálová zpěvačka Charlotte Doubravová sice teprve před necelými třemi měsíci porodila druhou dceru Bibien Melody, ale hrát začala už dva týdny po porodu, a teď dokonce s manželem Přemyslem Pálkem zkoušejí erotický muzikál.

Muzikálový pár jsme potkali v sex shopu, kde se vybíraly erotické pomůcky pro představení, dcerku tedy nechali pod dohledem na čerstvém vzduchu v kočárku před obchodem. Na Charlotte nenechalo ani druhé těhotenství žádné stopy, takže diváci jí klidně uvěří nezkušenou osmnáctku, která podlehne kouzlu pana Greye v Padesáti odstínech šedi.

"Hrajeme pár, sami jsme pár, tak aspoň můžeme zkoušet i doma," smál se Přemek, který řádil mezi pomůckami jako černá ruka, což ostatně můžete vidět i v našem videu. Jeho žena mluvila spíš o rodinných starostech.

"Děti bereme všude s sebou, tedy ta osmiletá je teď ve škole. Ale máme fakt divadelní děti. A malá většinou zkoušky prospí. A já frčím na hormonech a mám mléko na mozku," vysvětlila trochu s nadsázkou, jak všechno zvládá, tedy ještě za pomoci babičky a tety.

Reklama

Další články

Načítám