Řidička sedla za volant pod vlivem drog. Měla ale smůlu, narazila totiž na policejní hlídku
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Už i ženy usedají za volant pod vlivem návykových látek a alkoholu. Podmokelští policisté na jednu takovou narazili čtrnáctého října letošního roku. Krátce před půlnocí zastavili v Dělnické ulici osobní automobil a jeho řidičku vyzvali k orientačnímu testu na přítomnost omamných a psychotropních látek.

"Vzápětí se jeho výsledek ukázal pozitivní. Následovala návštěva nemocnice, kde se žena dobrovolně podrobila dalšímu lékařskému ošetření. Výsledkem je přečin ohrožení pod vlivem návykové látky, který policisté zpracovávají ve zkráceném přípravném řízení. Řidičce hrozí trest v podobě zákazu činnosti, peněžní trest či odnětí svobody až na jeden rok," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru