Vymazaná scéna z Avengers: Endgame už je pro fanoušky k vidění, co se v ní objevuje?

Snad všechny fanoušky na světě zajímalo, která scéna byla ze slavného filmu vystřižená. A konečně to víme. Objevuje se v ní, již dospělá dcera hlavního hrdiny Tonyho, Morgan, kterou si zahrála mladá herečka známá ze seriálu 13 důvodů proč.

Tonyho setkání

Vystřižená scéna z filmu Avengers: Endgame, kterou Disney + odhalilo, ukazuje divákům, tak se Tony Stark setkává se svou, tentokrát již dospělou dcerou. Tu si zahrála mladá herečka Katherine Langfordová, u nás známá ze seriálu 13 důvodů proč. Tato scéna byla odhalená vůbec poprvé a fanouškovská základna šílí. Avengers: Endgame se stal totiž letos tím nejúspěšnějším filmem všech dob a je tedy jasné, že všechny vystřižené scény nemohli tvůrci odhalit jen tak a všechny najednou.

Počkali jsme si celých sedm měsíců

Trvalo celých dlouhých sedm měsíců od vydání filmu, než tvůrci tuto původně vystřiženou scénu konečně odhalili. Scéna ukazuje to, co se stalo na konci Avengers: Infinity war. Filmový Iron Man musel přinést velkou oběť, doslova tu největší. Obětoval se pro ostatní a mohl tak ukončit dlouholeté trápení všech ostatních hrdinů i světa. Tony Stark přinesl velkou oběť, aby všechno mohlo být zase jako dřív. Vystřižená scéna je tak velmi emotivní.

Dobří kluci zvítězili

Tony Stark se chtěl sice usadit a mít děti i spokojenou rodinu. Nakonec ale pochopil, že aby mohli všichni kladní hrdinové zvítězit, bude se muset sám pro dobro všech obětovat, i pro dobro své dcery Morgan. Tony tak padne během poslední bitvy. Prvního května 2020 má do kin dorazit další film ze série Black Widow. Je už zcela jasné, že to tentokrát bude bez Tonyho Starka. Velmi emotivní je jistě i scéna, kdy se nad hrobem Tonyho sklánění všichni ostatní hrdinové a vzdávají mu hold. I tato scéna byla však z celého filmu nakonec vystřižená.

Zklamal vás smutný konec?

Autor: Vlastimil Vachta
zavřít reklamu