Šíp.deník.cz

Anna Polívková: Najde toho pravého? Ve vztazích se herečce moc nedaří!

Zatímco na filmovém plátně i divadelním parketu je Anna Polívková velice úspěšná, méně se jí daří v osobním životě. Nedávno jí po letech rozpadl další vztah. Herečka překročila práh čtyřicítky, partnery si ale hledá zpravidla o mnoho let mladší. Podaří se jí najít životní lásku, nebo se vzdá šance stát se matkou?

1 / 12
Anna Polívková partner

Anna Polívková měla za poslední léta tři vztahy, všechny ale měly dost podobný scénář. Anička všem mužům zlomila srdce!

Dva roky byl po boku charismatické herečky muzikant Jakub Xavier Bara, se kterým to vypadalo na velikou lásku. Dvojici spojovala nejen vášeň, ale i práce, hráli totiž společně v muzikálu Ani by neřekla.

Po rozchodu museli zůstat Polívková s Barou přáteli, aby mohli dál pokračovat ve svých pracovních projektech. Krátce na to herečka nastoupila do Stardance, které jí změnilo život naruby!

Xavier Bara byl z rozchodu zdrcený.

Anna Polívková partnerZdroj: Profimedia

Soutěž Stardance byla pro Polívkovou velikou výzvou, po pár hodinách s tanečníkem Michalem Kurtišem ale přišla tréninkům na chuť. Mezí ní a mladým tanečníkem totiž přesočila jiskra!

Vášeň se projevila i v tanci, jelikož milenecký pár se stal vítězným! Anička si tak domů odnesla nejen taneční trofej, ale i nového partnera.

Vypadalo to velice nadějně, vztah trval i po skončení soutěže a všichni po šesti letech očekávali, že se Kurtiš s Polívkovou vrhnou do svatby a plození dětí. Jenže, herečka potkala nového muže, který ji okouzlil natolik, že dlouholetého přítele opustila!

Ani láska z parketu nebyla pro herečku tou poslední…

Anna Polívková partnerZdroj: Profimedia

Filmař Jiří Matoušek, se kterým je Polívková poslední týdny spojována má za sebou skutečně pestrou minulost. Kromě soutěže muž roku před lety usiloval o trofej za Gaye roku!!!

Absolvent FAMU podle svých slov soutěž Gay man absolvoval pouze pro zviditelnění a nemá s jeho orientací nic společného. Mimo jiné nafotil i sérii odvážných aktů.

Polívková ale nejspíš svůj románek s o třináct let mladším Matouškem bere vážně, jelikož spolu dokonce vrazili na romantickou dovolenou do Mexika!

Minulost Jiřího Matouška budí otázky.

Anna Polívková partnerZdroj: Profimedia

Ačkoliv sama herečka vztah s kolouškem zatím nepotvrdila, fotografům se podařilo zachytit dvojici na různých místech a vždy ruku v ruce.

O Polívkové a Matouškovi se psalo už od března, kdy po afterpárty Českých Lvů místo Kurtiše herečku vyzvedl právě on. Po něžnostech na veřejnosti nebylo pochyb, že k sobě mají blízko.

Jak se bude vztah této dvojice vyvíjet a zda bude Matoušek konečně tím pravým, ukáže až čas. Vzhledem k věku už by ale měla skutečně Polívková začít přemýšlet o rodině, aby nebylo příliš pozdě! 

Tanečník Kurtiš dostal od Polívkové kopačky.

Anna Polívková partnerZdroj: Profimedia

Xavier Bara nesl rozchod také velice špatně, Polívková je lamačka srdcí!

Anna Polívková partnerZdroj: Profimedia

Bude Matoušek otcem dětí Polívkové?

Anna Polívková partnerZdroj: Profimedia

Zdroj: Sona Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů