Plíšková s Hrdličkou v ráji: Během oslavy výročí vystřídali spoustu poloh | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Plíšková s Hrdličkou v ráji: Během oslavy výročí vystřídali spoustu poloh

Jogíni Karolína Plíšková s Michalem Hrdličkou na zasloužené dovolené
Jogíni Karolína Plíšková s Michalem Hrdličkou na zasloužené dovolené (Instagram)

Tenistka Karolína Plíšková (27) odjela se svým manželem Michalem Hrdličkou (30) na zaslouženou dovolenou. Dvojice se však kromě relaxu aktivně věnuje sportu a hlavně józe! Těch poloh, co už jen podle fotek vystřídaly...

Zamilovaná dvojice, která je spolu ve vztahu krásné čtyři roky, sdílí se svými fanoušky fotografie z jejich dovolené. Pánové se tak mohou kochat dokonalou postavou úspěšné tenistky. Na své si přišly i dámy. Hrdlička se na sociální síti pochlubil takzvaným pekáčem buchet na břiše.

Nikoho jistě nepřekvapí, že tato sportovně založená dvojice se na dovolené nevěnuje pouze odpočinku. „Gym je mým oblíbeným místem poslední dekádu. Často taky trénuju v rámci kondičních bloků s Karolínou a Kristýnou. Sport je pro mě droga, cítím se díky němu skvěle, mám hodně energie, líp se mi myslí i pracuje. Neobejdu se bez něj ani tady na dovolený,“ napsal Hrdlička na Instagramu.

Pozadu nezůstala ani Plíšková. Tenistka na sociální síti pochlubila snímky z hodiny jógy. " Tento týden jsme vyzkoušeli několik různých věcí v józe a tohle bylo moje oblíbené cvičení - zkoušel to taky někdo?."

Karolína Plíšková je módní návrhářka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.