V Meghan bouchly saze: UŽ NEHODLÁM MLČET | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

V Meghan bouchly saze: UŽ NEHODLÁM MLČET

Vévodkyně Meghan Markleová
Vévodkyně Meghan Markleová (profimedia.cz)

Meghan Markle (38) podala žalobu na bulvární list Daily Mail a Mail on Sunday. Dle vévodkyně se jí společnost snažila zveřejněním nepravdivých informací pošpinit.  Manželka prince Harryho (35) žaluje noviny hned za několik zpráv, například i za lživé informace o renovaci jejich sídla Frogmore Cottage.

Podle soudních dokumentů manželka britského prince Harryho  žaluje noviny za zvěsti týkajících se jejího těhotenského večírku, vztahu s otcem či zrekonstruovaného sídla ve Frogmore Cottage.

Dle zmíněných webu manželé investovali do rekonstrukce jejich bydlení nemalé peníze.  Ve zprávách se psalo, že si dvojice pořídila zvukovou izolaci proti letadlům za 650 tisíc dolarů, měděnou vanu za 6,5 tisíce dolarů, soukromé studio jógy a tenisový kurt. Právníci však tvrdí, že nic z toho v domě není. V dokumentech je také uvedeno, že ve Frogmore Cottage není nové křídlo pro matku Meghan.

Dalším bodem žaloby je zveřejnění jejího soukromého dopisu, který poslala svému otci Thomasovi Markleovi. Podle webu cas.sk byl dopis upraven tak, aby záměrně vykreslil vévodkyni v negativním smyslu slova. "Vynechané nebo zaměněny části listu dosahují téměř polovinu skutečného obsahu," uvádí se v soudním dokumentu, který předložili její advokáti ze společnosti Schillings.

Pravní dokument také proukazuje na informace, že vévodkyně ze Sussexu nepozvala na svůj těhotenský večírek v New Yorku svou matku.  "Matka byla Meghan samozřejmě pozvána a také se jí nabídla, že jí koupí letenky. Její matka se však nemohla zúčastnit z důvodu pracovních povinnost.“
Zároveň se zabývají i cenou za těhotenský večírek. "Těhotenský večírek, který ve skutečnosti stál nepatrný zlomek z falešně uvedené částky 300 000 dolarů (270 000 eur), uspořádala jedna z jejích nejlepších přítelkyň z univerzity," uvádí dle webu novycas.sk soudní zpráva. "Patnáct hostů, kteří se zúčastnili večírku, jsou dlouhodobě blízcí přátelé, s nimiž se znala více než 20 let," stojí v právním dokumentu.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
20. 11. 2019 • 18:41

Keď o nej bulvár šíri lži, je to čisto jej vec, keď žalobou novín sa chce brániť. Prečo o tejto Meghan píšu klamstvá ?

tryskomys
20. 11. 2019 • 16:10

Jak říkám není skromná,jiná výchova jít přes mrtvoly,rozhazuje i na co si nevydělala,ta by sebrání titulů nerozdejchala,jako obyčejná paní Markle,to už není její parketa,hraje si na snobku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.