Jágr ve výprodeji: Kupci v ohrožení života! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jágr ve výprodeji: Kupci v ohrožení života!

Jaromír Jágr v roli modela.
Jaromír Jágr v roli modela. (Instagram.com)

Sběratelé a fanoušci Jaromíra Jágra zbystřete!  V sezóně 94/95 se hokejový útočník stal vítězem kanadského bodování v soutěži NHL. Na jeho počest nechali vyrobit limitovaný počet burákových másel. A jedno z těchto másel můžete mít doma!

Na serveru sportovniaukce.cz se momentálně draží originální nenačaté balení burákového másla. Avšak nejde o jen tak ledajakou pochoutku. Na etiketě je právě český útočník v dresu Pittsburghu.

Burakové máslo je momentálně ke koupi za cenu 2 200 korun. Případný výherce aukce by ale obsah balení raději neměl konzumovat. Datum spotřeby je totiž do 13. března 1998, tedy jen tři týdny po slavném vítězství českých hokejistů na olympijských hrách v Naganu, kde zářil i Jágr.

Jágr na tiskové konferenci prozradil, že bude hrát do šedesáti:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
20. 11. 2019 • 18:31

Kupci nie sú blbci. Vedia, že "burákové máslo" po dobe záruky má iba zberateľskú hodnotu, nie je na zjedenie. Keď chcú konzumovať, navrhujem /po schválení originálom - Jaromírom J./ predaj sladkého pečiva - malých panáčikov Džegríkov - balených ako čokoládky. Fanúšikovia - ženskí i mužskí si panáčika dostojne umiestnia napr. na tortu, hneď bude koláč vyzerať zábavnejšie. Keď všetko zjedia, nik v ohrození života nebude. Džegrík je praktický aj v slanej verzii - napr. na piccu. A všetci budú spokojní, s plným žalúdkom..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.