Urostlý Radek Filipi se před deseti dny stal mistrem světa v benchpressu. Do Brazílie odjel spolu se svým týmem a synem Lucie Bílé Filipem Kratochvílem (24), aby si zkusil utkat se s těmi největšími siláky z celého světa. Sám poté nevěřil, když porazil i potenciálního vítěze a umístil se na prvním místě.

„Připadal jsem si jako Lucie Bílá po koncertě, když se s ní všichni chtějí fotit. To byl takový zážitek,“ svěřil se v Top Staru spokojený Filipi. A co udělal se vzácným kovem, který si z Latinské Ameriky dovezl domů? „Zlatou medaili jsem dal své ženě, protože to je pro mě to největší zlato,“ rozplýval se zamilovaný svalovec.

To jeho láska, Zlatá slavice Lucie Bílá stála také dopředu nohama na zemi a ani ji nenapadlo, že by Radek, který se této disciplíně začal věnovat teprve letos, mohl porazit zkušenější konkurenty. „Já jsem si už připravila takovou tu řeč: Ale to nevadí, miláčku. Důležitý je, že sis to zkusil. Nezapomeň, že tvůj trenér to dělá patnáct let, ale ty teprve půl roku. A tak mě jako pak zaskočil, že mi říká: Jsem zlatej. Tak mu říkám: No, jsi zlatej, miláčku... A on: To znamená, že jsem to vyhrál,“ popsala pro primácký magazín zpěvačka, jakým šokem ji její partner vyvedl z omylu. Přitom jak Filipi prozradil, vyhrát nakonec pro něj nebylo až takovým oříškem. „Nebyla to moje maximální váha. Já jsem teď na nějakých 210. Tam stačilo 195 kilo. Ale samozřejmě na to, že to dělám chvilinku, tak se krůček po krůčku posunujeme a já jsem z toho nadšený,“ dodává skromně fitness trenér a Luciin ochránce.

VIDEO: Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky čistá! Čeho se kvůli partnerovi vzdala?

Video
Video se připravuje ...

Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky čistá! Čeho se kvůli partnerovi vzdala? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií