František Nedvěd v Hybernii zahraje i písně, které zpíval s bratrem

  11:31
František Nedvěd připravil na svůj předvánoční koncert v Divadle Hybernia program, který bude průřezem těch nejlepších písní z dosud vydaných alb. Nebudou chybět ani písně, které zpíval a hrával se svým bratrem Janem.

František Nedvěd na koncertu k osmdesátinám Dušana Vančury v pražské Lucerně (18. února 2018) | foto:  David Neff, MAFRA

Hudba

František Nedvěd se skupinou Tie Break

Divadlo Hybernia, nám. Republiky 4, Praha 1 nám. Republiky 4

12. 12. 2019

Divadlo Hybernia, nám. Republiky 4, Praha 1 Praha

Koupit vstupenky

Večer plný pohody, vlídného slova a hlavně pěkných písniček z pera takových velikánů jako jsou Gordon Lighfoot, Don Williams, Jan Nedvěd. Texty jsou od Františkova přítele a spolupracovníka ve Spirituál Kvintetu Dušana Vančury.

František Nedvěd působí v umělecké oblasti již od roku 1974 se svým bratrem Janem ve skupině Brontosauři. V roce 1975 začali spolupracovat se skupinou Spirituál Kvintet. Za dobu spolupráce těchto hudebních těles bylo vydáno 11 nosičů skupiny Brontosauři a 10 nosičů se skupinou Spirituál Kvintet.

Tři desky vydali bratři samostatně. Jejich písně byly tak populární, že v roce 1996 přilákaly na koncert na Strahově přes 70 tisíc diváků. Jan Nedvěd s koncertováním skončil, ale František slavné songy, které nechybí u žádného táboráku, zařazuje na svých koncertech dál.

V Divadle Hybernia vystoupí se skupinou Tie Break, v níž hraje a zpívá i jeho syn Vojta.

Autor:

Doporučené akce

Vstupenky nabízíme ve spolupráci s Ticketportal.cz