„Působí, jako by měl britský humor, který není lascivní a zbytečně dvojsmyslný. Ale když se člověk podívá pořádně, tak je vlastně sexistický,“ vysvětloval své stanovisko Fila v internetovém pořadu Standashow. „To znamená, že z těch žen dělá objekty na čumendu. Těch výroků už má desítky a působí tedy jako starý mlsný kocour, který by si chtěl sáhnout, ale nemůže,“ šokoval svým nemilosrdným výrokem kritik.

Proto se redakce Blesku rozhodla zeptat se na názor čtenářů. V anketě jsme lidem položili otázku zcela jasnou: „Jsou Ebenovy hlášky sexistické?“ Z bezmála 10 tisíc hlasů, 82 % lidí, hlasovalo pro možnost NE! A komentáře na facebooku názory diváků a čtenářů jen potvrzují.

„Marka Ebena mám moc ráda. Je vtipný, pohotový, seriózní a vždycky elegantní. Takový nějaký pán Fila, ať je radši zticha,“ zněl komentář, se kterým souhlasilo nejvíce lidí. „Marek má skvělý smysl pro humor, kterému se ráda ze srdce zasměju. Na něj jen tak někdo nemá,“ zní druhý nejvíce „lajkovaný“ názor.

„Marek mi připomíná noblesu první republiky,“ myslí si další fanynka StarDance. „Jestlipak mu ty, Filo, nezávidíš? Eben je pro mě jeden z posledních kavalírů naší doby. Na rozdíl od tebe,“ neodpustil si drsnou „kritiku kritika“ další. „Pane Fila, kdybyste se neotíral o pana Ebena, tak nikdo neví, že existujete! Pan Eben je především moderátor. Když moderuje StarDance, je jasný, že pochválí šaty nebo doteky tanečníka. Si má zavázat oči? Tyhle názory jsou populární v Americe a my Čecháčci je začínáme tady prosazovat!“ má o hláškách zkušeného moderátora jasno další člověk.

VIDEO: Karel Vágner o Jakubovi ve Stardance: Proč se na syna nechodí dívat?

Video
Video se připravuje ...

Karel Vágner o Jakubovi ve Stardance: Proč se na syna nechodí dívat? Hana Höschlová, Jan Jedlička

Fotogalerie
43 fotografií