Hlavní obsah

RockOpera Praha zve videoklipem z Frankensteina na silvestrovskou Tróju

Právo, jaš, kul

RockOpera Praha představuje videoklip ke skladbě Zrození. Píseň poprvé zazněla na jevišti divadla loni při silvestrovské koncertní premiéře hororového opery Frankenstein. Stejně tak se diváci dočkají nových skladeb i během letošního Silvestra. Na Novinkách.cz má klip premiéru.

Videoklip k písni ZrozeníVideo: RockOpera Praha

 
Článek

RockOpera Praha totiž úplně poprvé zahraje písně z připravované rockové opery Trója. V klipu Zrození si hlavní role zahráli Honza Toužimský, Viktor Dyk a Jan Tláskal v doprovodu zástupu zombie ztvárněného Sborem Rockové akademie v čele se zpěvákem Jiřím Bubeníkem.

„S ostatními, s nimiž jsme videoklip Zrození točili, jsme se radovali, že nám vyšlo počasí. Byl to dvakrát po sobě hezký přechod ze soboty na neděli. Takové ty poslední pěkné noci, byť už chladnější. Honza Toužimský a Honza Tláskal už takové štěstí neměli. Při jejich natáčecích dnech je zastihl déšť,“ popisuje vznik klipu Viktor Dyk.

Video bylo realizováno ve spolupráci s režisérem a scénáristou Nikitou Dovzhenkem, kameramanem a režisérem Stepanem Nakhaevem a výtvarnicí masek a scény Vasilisou Dudko z Firehouse Pictures, stejnými tvůrci, kteří se podíleli i na klipu k písní Pláč z opery Vymítač.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám