Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Děda o pádu vnučky (†18 měs.) z okna zaoceánské lodi: Nic horšího mi už udělat nemůžou

Autor: shp - 
22. listopadu 2019
18:48

Američan Salvatore Anello prožívá nejhorší chvíle svého života. V červenci mu z 11. patra zaoceánské lodi Freedom of the Seas, která se nacházela v Portoriku, vypadla milovaná vnučka Chloe Wiegandová (†18 měs.). Dopadla na beton a na místě zemřela. I když byl muž přezdívaný Sam obviněn z jejího zabití, říká, že nic horšího než smrt děťátka ho už stejně potkat nemůže.

Anello byl obviněn konkrétně ze zabití z nedbalosti. Po smrti Chloe, kterou velmi miloval, se ponořil do smutku. „Nemůžou mi udělat nic horšího (než je její smrt),“ řekl dědeček tragicky zemřelé dívky NBC. Žalobci na adresu Anella podle webu People prohlásili, že „nedbale vystavil dítě pádu skrze okno v 11. patře.“

Rodina stojí za dědečkem

Dívenka dopadla na beton dětského koutku, když byla loď zakotvena v portorickém přístavu. Rodina, která přišla o milované dítě za obzvlášť stresujících okolností, vždy stála za Samem. Podle matky Chloe šlo o nešťastnou nehodu. V pořadu Today show promluvili rodiče o okamžicích hrůzy, které následovaly poté, co byli svědky smrti své dcery.

(Sam) byl extrémně hysterický. Věc, kterou nám neustále opakoval, byla: ‚Myslel jsem, že je tam sklo.‘ Plakal stále dokola a dokola. Nikdy naše děti nevystavil nebezpečí,“ prohlásila maminka dítěte Kimberly. „Chloe byla jeho nejlepší kamarádka,“ dodal tatínek Alan. Že plně stojí za Anellem, potvrdil i právník rodiny.

Advokát: Je to sypání soli do ran

Cítí se zničení a rozrušení. Stoprocentně ale stojí za Anellem a za jeho verzí události, že si myslel, že tam je zeď ze skla,“ prohlásil podle People advokát Michael Winkleman. K obvinění dědečka ze zabití vnučky dodal: „Je to sypání soli do jejich ran.“ Soud s Anellem nadále pokračuje.

Monikay ( 25. listopadu 2019 10:18 )

každému je jasné že to schválně neudělal, prostě ji postavil blbě zrovna k tomu otevřenému oknu

neskafe ( 23. listopadu 2019 07:16 )

Protože se úplně normálně větralo. Okno bylo otevřené a bylo to jasně poznat, skla jsou tónovaná. Rodina lže.
http­s://ww­w.fa­cebo­ok.co­m/pho­to.ph­p?fbid­=10220­610661­602922­&set=p­.10220­610661­602922­&type=­3&the­ater

hasan evina ( 23. listopadu 2019 04:22 )

Presne tak, veď to je to prvé, čo si človek na tej fotke všimne! Veď to je chyba firmy , ktorá tu loď vlastní a prevádzkuje, nie toho chudáka dedka. Tá rodina si predsa zaslúži tučné odškodné a nie dedko väzenie!!!

silen ( 22. listopadu 2019 19:52 )

...a proč neuvedou, kde bylo to sklo, když z té fotky je zjevné, že všechna ostatní okna jsou zasklená..., jen zrovna to jedno ne!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání