Dara o dceři a Gottových princeznách: Karel to pochopil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dara o dceři a Gottových princeznách: Karel to pochopil

Dara Rolins a Karel Gott
Dara Rolins a Karel Gott (Facebook: Dara Rolins)

Ačkoliv se na velkolepou párty pořádanou k 80. narozeninám Mistra v Divadle na Jezerce sjely desítky prominentních hostů, zpěvačka, jejíž kariéru Zlatý slavík odstartoval společným hitem Zvonky štěstí, překvapivě chyběla. Toto je její vysvětlení…

Dara Rolins po dvou měsících konečně řekla, proč na oslavě Karla Gotta chyběla. „V době, kdy oslavoval kulatiny, jsme spolu telefonovali. S Ivankou mi volali z auta, chtěli, abych tam přišla. Byla jsem ale s Laurou v té době v New Yorku. Kdyby to nebyl její vánoční dárek, určitě bych to zrušila. Byl to však i koncert Ariany Grande, kterou ona zbožňuje, a byl to náš první týden v New Yorku se vším, co k tomu patří,“ svěřila zpěvačka slovenskému portálu pluska.sk, jak píše web eXtra.cz.

Link

Mistr ale prý její důvody akceptoval. „Karel to pochopil, protože shodou okolností jsou i jeho princezny velké fanynky Ariany Grande,“ uzavřela s tím, že mu vše vysvětlila a spolu s Laurou natočily video, jež měl potom pouštět na plátně na oslavě.

Link

Dara Rolins na videu prozradila, jaké teď taky bývají otázky její dcery: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.