Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Zubří natáhlo neporazitelnost na deset duelů a po výhře nad Hranicemi vytvořilo tlak na Plzeň

Do středy suverénní plzeňští házenkáři poprvé padli s Karvinou a hned toho využil pronásledovatel ze Zubří. V utkání 11. kola extraligy doma přehrál Hranice 31:24 a bodově se na vedoucí Plzeň dotáhl. Druhý tým tabulky udržel v regionálním derby neporazitelnost trvající v nejvyšší soutěži už deset zápasů a ve šlágru soutěže za týden vyzve právě Talent.

Házenkáři Zubří
zdroj: ČT4

Zuberští házenkáři potvrdili roli favoritů, v zápase ani jednou neprohrávali a už po deseti minutách vedli o pět gólů. Vysokou produktivitu po přestávce už domácí nezopakovali a trenér Dušan Poloz nebyl úplně spokojený. "Snažím se vždy z kluků dostat maximum, což se nám nepodařilo. Měli jsme tam několik hluchých pasáží, zvláště tu na začátku druhého poločasu. Takový výkon na Plzeň teď stačit nebude," řekl Poloz.

Druhou polovinu základní části zahájí Zubří příští sobotu v domácím duelu s plzeňským lídrem. Talent, který ve středečním duelu s Karvinou přišel o extraligovou neporazitelnost a dnes vypadl z Poháru EHF, vede tabulku díky lepšímu skóre a má ještě zápas k dobru, protože utkání aktuálního 11. kola v Kopřivnici odehraje až 4. prosince.

Extraliga házenkářů - 11. kolo:

Zubří - Hranice 31:24 (19:12)

Nejvíce branek: Jurka 9/1, Hlinka 6, Šustáček a Řezníček po 3, Hrstka 3/2 - Magrla 6/4, Brož a Šmíd po 4.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články