StarDance 2019: Žádný vyřazený, přes 15 milionů korun

I dnešní večer patřil oblíbené taneční soutěži StarDance. Tentokrát s jednou velkou výjimkou. Jelikož patřil Centru paraple, nikdo ze soutěžících nevypadnul. To ale neznamená, že porota jejich výkony nezhodnotila. Kdo si dnes na parketu vedl nejlépe?

Dnešní večer byl výjimečný v mnoha ohledech. Netančily totiž páry, ale čtveřice Každý z tanečních párů měl totiž k ruce i jednoho z tanečníků z minulých ročníků a jednoho z vozíčkářů, kterým byl dnešní večer také věnován

V porotě se také dnes ocitlo hned pět porotců. Tím posledním byl již tradičně Zdeněk Svěrák, který opět rozdával po 10 bodech, nyní ale pokaždé jinak graficky ztvárněných.

Nikdo sice dnes nevypadával, přesto známky od poroty mají svou váhu. Započítávají se totiž a budou hrát roli příští týden v dalším kole, kde mohou rozhodnout o postupu nebo vyřazení některého z párů. Těch se dnes představilo pět.

Na taneční parket v úvodu pořadu nastoupili Jakub Vágner, Michaela Nováková, David Svoboda a Eliška Šulcová, druhou čtveřici tvořili Veronika Kek Kubařová, Dominik Vodička, Veronika Arichteva a Petra Ptáčníková, třetí Karel Kovy Kovář, Veronika Lišková, Jana Plodková a Jiří Marsín, čtvrtou Matouš Ruml, Natálie Otáhalová, Dana Batulková a Lucie Gachi a poslední čtveřici tvořili Gabriela Koukalová, Martin Prágr, Kateřina Baďurová a Libor Bohdanecký.

Jako první vystoupili na parketu Vágner, Nováková, Svoboda a Šulcová. Jejich tango porotci uvítali s pochvalou a ocenili držení těla. Udělili za něj 42 bodů.

Kubařová, Vodička, Arichteva a Ptáčníková se předvedli zejména svým hereckým talentem a zápletkou. V tanci by ale porota ocenila trochu více cha-chi, za pohyb rukama se ale tanečníci dočkali pochvaly a 44 bodů.

Další taneční čtveřice ve složení Kovář, Lišková, Plodková a Marsín sklidila pochvalu za atmosféru tanga, napětí a nostalgii, kterou svým tancem předvedli. Od poroty si odnesli 45 bodů.

Podle poroty skvělou cha-chu předvedli Ruml, Otáhalová, Batulková a Gachi. Není proto divu, že se stali nejlepší čtveřicí večera a od poroty obdrželi plný počet, tedy 50 bodů.

Koukalová, Prágr, Baďurová a Bohdanecký tvořili poslední čtveřici večera a zatančili podle poroty krásné tango, vyneslo jim ale slabší hodnocení, a sice 43 bodů.

Na rozdíl od jiných tanečcích večerů měl ale tento pozitivní finále. Nikdo nevypadnul, naopak se na konto Centra paraple vybralo neuvěřitelných 15 348 924 korun.

Související

StarDance odhalila jména pěti mužských účastníků třinácté řady.

StarDance 2024 je kompletní. Tančit budou také herci Blažek a Hes

Jména všech deseti účastníků podzimní třinácté řady StarDance jsou známá. Česká televize ve středu na sociálních sítích odhalila jména pěti mužů, kteří se objeví na parketu. Už v pondělí prozradila, jaké slavné ženy budou usilovat o titul královny tanečního parketu. 

Více souvisejících

StarDance

Aktuálně se děje

před 24 minutami

před 42 minutami

před 2 hodinami

včera

včera

Iveta Bartošová

RECENZE: Málo mě znáš o Ivetě Bartošové pojednává kontextuálně a vyhýbá se laciné dojímavosti

Snad nikdo není s mašinérií bulváru spjatý tolik, jako zpěvačka Iveta Bartošová. Hvězda normalizačního popu, jejíž život byl po revoluci jako na houpačce. Spíš než s pěveckou kariérou si ji spojujeme s vyhořením, nenaplněnými sny a tragickým osudem. Dokumentární minisérie Málo mě znáš se k médií nesčetněkrát omílanému příběhu vrací jinak. Kriticky, empaticky, bez bulvárnosti i sentimentu.

včera

včera

Vláda ČR

Vláda chce, aby pokračovala podpora firem exportujících na Ukrajinu

Vláda na středečním jednání rozhodla o pokračování podpory firmám vyvážejícím své zboží a služby na Ukrajinu. Schválila také dar pěti nevyužívaných vozů Službě státní ochrany Ukrajiny a rozvojový program státu pro realizaci záměru podpory bydlení, který má pomoci obcím zajistit vhodné pozemky pro výstavbu nájemních obecních bytů.

včera

včera

včera

Bojový letoun F-16 (U.S. AirForce), photo by Chandler Cruttenden

Nizozemci poskytnou další stíhačky F-16 na výcvik ukrajinských pilotů

Nizozemsko předá tři stíhačky F-16 na rumunskou leteckou základnu, na které se ukrajinští piloti a další personál učí pracovat s těmito stroji. Informovala o tom agentura Reuters. Nizozemsko je součástí mezinárodní koalice, která má v plánu dodat ukrajinské armádě stíhačky americké výroby. 

včera

včera

Miloš Zeman

Zeman se po letech soudních tahanic omluvil Šarapatkovi

Exprezident Miloš Zeman se po letech soudních tahanic konečně omluvil bývalému poradci Zdeňku Šarapatkovi. Podřídil se tak poslednímu rozhodnutí Nejvyššího soudu, u kterého před několika týdny neuspěl s dovoláním. 

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Robert Fico

Fico: Teorie jsou hezké, ale Rusko nikdy nevrátí Krym a neopustí Donbas

Slovenský premiér Robert Fico prohlásil, že Rusko nikdy nevrátí Ukrajině anektovaný poloostrov Krym a neplánuje opustit východoukrajinský Donbas. Podle něj je uznávání principu územní celistvosti v případě Ukrajiny pouze teoretickým konceptem mezinárodního práva, zatímco případný mír by byl nákladný a Rusové momentálně dominují vojensky.

včera

Nová pravidla pro stejnopohlavní partnerství už musí posvětit jen prezident Pavel

Senát ve středu na návrh zákonodárců ODS a TOP 09 rozhodl, že nebude projednávat nová pravidla pro partnerství stejnopohlavních párů a umožní tak jejich přijetí. Senátoři vyřadili novelu občanského zákoníku z programu navzdory odporu lidovců. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy