Přejít k hlavnímu obsahu

StarDance: Když hvězdy tančí pro Paraple

Sobotní StarDance se nesl ve znamení pomoci. Benefiční večer proběhl již počtvrté, nikdo nevypadl a do tance se zapojilo pět vozíčkářů a hvězdy předchozích ročníků. V porotě zasedl patron Centra Paraple Zdeněk Svěrák. Podívejte se, jak to vypadalo v zákulisí i na parketu.

Sedmý taneční večer se páry rozrostly o další dva tanečníky či tanečnice. První skupinu tvořili Veronika Khek Kubařová, Dominik Vodička, Petra Ptáčníková a Veronika Arichteva, druhou Jakub Vágner, Michaela Nováková, Eliška Šulcová a David Svoboda. Jako třetí se představil Karel „Kovy” Kovář, Veronika Lišková, Jiří Marsín a Jana Plodková a na závěr tančila čtveřice Matouš Ruml, Natálie Otáhalová, Lucie Gachi a Dana Batulková.

Během necelých dvou hodin letošního benefičního dílu desáté řady StarDance se zejména zásluhou DMS zpráv a darů podařilo vybrat více než 15,2 milionů korun. „Lidé dobré vůle se tento večer složili na obrovský dar. Shodli se na tom, že pomáhat se má a tato shoda je v naší společnosti plné rozporů krásným momentem, proto bych za něj chtěl poděkovat všem, kteří se o něj zasloužili,“ uvedl Zdeněk Svěrák.

Jak probíhal benefiční večer?