Členové otrokovické městské rady se sešli s veřejností

OTROKOVICE - Už druhá beseda vedení města a komise pro místní část s veřejností v plánované sérii setkání se uskutečnila ve středu 20. listopadu v Otrokovické BESEDĚ. Diskutovat s občany přišli členové Rady města Otrokovice v čele se starostkou Hanou Večerkovou, sdělila serveru Zlin.cz mluvčí otrokovické radnice Romana Stehlíková.

Na besedu dorazila i přes nepříznivé počasí téměř padesátka občanů. V úvodu starostka informovala veřejnost o aktuálních tématech ve městě a plánovaných investicích. Uvedla například plánovanou opravu lávky přes Dřevnici u Billy, rozšiřování ulice Čechova, přípravu na realizaci nástavby parkoviště u polikliniky, dobudování druhé etapy stezky pro chodce a cyklisty navazující na páteřní cyklostezku. Dále vyzdvihla snahu vytvořit bezbariérové město. Také připomněla, že je zavedena nová aplikace Hlášení závad umístěná na webových stránkách města, kde mohou občané upozornit na určitý problém v jednotlivých lokalitách.

„Obyvatelé částí Střed a Újezdy se zajímali o opravy chodníků, údržbu zeleně, parkování a dopravní situaci nebo výstavbu nových objektů ve městě. Veškeré podněty ze setkání byly zaznamenány a vedení města je bude vyhodnocovat a následně se je řešit,“ uvedla Stehlíková.

Následující veřejná beseda se podle mluvčí úřadu uskuteční v příštím čtvrtletí na Trávníkách a dále pak v Kvítkovicích.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x