Mostecký magistrát získal cenu za rovné příležitosti
Zástupkyně tajemníka Miroslava Knížová krátce po převzetí ocenění. Foto: město Most
Most

Most - Magistrát města Mostu získal ocenění za svou činnost zaměřenou na rovné příležitosti. V letošním 13. ročníku soutěže Úřad na cestě k rovnosti obdržel 3. místo v kategorii krajů a obcí II. a III. typu.

Ocenění za magistrát převzala v Lichtenštejnském paláci v Praze na Kampě zástupkyně tajemníka magistrátu Miroslava Knížová.

Soutěž vyhlašuje každoročně Ministerstvo vnitra České republiky a Institut pro veřejnou správu Praha ve spolupráci s Úřadem vlády České republiky. V soutěži o nejlepší úřad s rovnými příležitostmi pro ženy a muže se mostecký magistrát umisťuje na předních příčkách již od roku 2011.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru