Neskutečné! Vesnická „chaloupka“ Verešové bere dech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Neskutečné! Vesnická „chaloupka“ Verešové bere dech

Andrea Verešová s manželem Danielem Volopichem
Andrea Verešová s manželem Danielem Volopichem (Foto: Instagram.com a reprofoto TV Nova)

Andrea Verešová (39) bydlí ve vesnici blízko Plzně. Jejich obydlí ale venkovsky vůbec nepůsobí. Modelka totiž obývá se svojí rodinou okázalou čtyřpatrovou vilu plnou přepychu a luxusu.

Krb z mramoru, domácí lázně s finskou saunou, vířivkou a bazénem, luxusní kuchyně… To je jen výčet několika nadstandardních položek, které Verešová a Volopich, jež před lety údajně podle Blesku investovali 15 milionů do rekonstrukce domu, ve vile mají.

I když stavba v klasické vesnické zástavbě působí trochu jako pěst na oko, rodině poskytuje absolutní komfort. Ani do fitka Andrea s Danielem Volopichem nemusí nikam vyrážet, protože ho mají kompletně vybavené ve sklepě. Podle Blesku se v něm ale manželé moc nepotkají, mají odlišný časový harmonogram. Zatímco modelka je tam dopoledne, její muž zase večer. „Takže když on cvičí, já většinou žehlím!“ řekla Verešová se smíchem reportérovi pořadu Život ve hvězdách, kterého se štábem Novy do jejich domu pozvala. 

Co spolehlivě působí na manžela Andrey Verešová, prozradila v tomto videu: 

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
alzbeta59
25. 11. 2019 • 23:58

Vesnická „chaloupka“ Verešové bere dech

Nevim jak kdo, ale to neni chaloupka. Je to velky barak ktery na fotce vypada jako par skatuli od bot naskladanych nad sebe. Vnitrek neni az zas tak spatny, ale kazdy mame jiny vkus..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.