Hlavní obsah
Článek

Už pošesté organizovala herečka Marie Doležalová (37) benefiční koncert s názvem Šansoniéra pro Kuře. Potřetí na něm vystoupil i její kolega a blízký kamarád Jan Cina.

Letošním tématem byly emoce. V minulosti se návštěvníci mohli setkat s motivy milostných duetů, neznámých písní nebo ptácích v textech. Tento rok se osobnosti musely poprat s písněmi, které bylo potřeba naplno zazpívat, ale také zahrát. „Emoce se člověku mění během dne stokrát. V písni, kterou jsem si vybral, je láska. Je to o prvním momentu zamilování,” nechal se slyšet Cina, kterého jsme se ptali, jestli se bude dělit o pocity, které zažíval na začátku vztahu se svým dlouholetým partnerem Petrem Vančurou. „Člověk čerpá z osobních zkušeností a já si tento pocit velmi dobře pamatuju.”

Cina aktuálně patří mezi nejvíce obsazované herce, na čemž má jistě lví podíl účast v populární show Tvoje tvář má známý Hlas. Hraje v několika hrách v Divadle Studio DVA a na dalších divadelních scénách a aktuálně má například roztočenou mini sérii s názvem Herec. Po splnění povinností by si prý rád dal pauzu.

„Příští rok bych si rád dal volno na to, abych zjistil, kde jsem a kde se nacházím,” říká Cina, který specifikoval potřebu své umělecké pauzy: „Důvodem může být i třicítka. Je mi třicet jedna let. V té době člověk zjišťuje, kde je a kam směřuje.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám