Česká verze English version
Cykloserver.cz

Aktuality

Kolo pro život odtajňuje všechny lokality a termíny pro rok 2020

25.11.2019 09:52

Nová termínová listina vznikala s vědomím, že nás čeká společně již 21. sezóna, což samo o sobě znamená velkou zodpovědnost vůči všem milovníkům KPŽ a MTB závodů. Organizační tým seriálu se proto rozhodl přistoupit k několika výrazným změnám a novinkám, které si kladou za cíl ještě větší atraktivitu celého seriálu pro bikery a bikerky všech výkonnostních i věkových kategorií.

Bookmark and Share

Změny se dotknou pravidel pro individuální i týmovou soutěž Prestige Trophy, závodní tratě v oblíbených lokalitách se dočkají obměn, těšit se můžete na zcela novou amatérskou kategorii, unikátní výhru v rámci týmových soutěží nebo zavedení průběžného pořadí na trase C.

Úplnou novinkou termínové listiny je pak závod v Berouně, stejně jako přesunutí zázemí závodu Vrchlabí – Špindl Tour do atraktivní lokality areálu Svatý Petr ve Špindlerově Mlýně. Všechny výše uvedené změny stejně jako mnohé další novinky budou uveřejněny a podrobně představeny během následujících 14 dnů. Sledujte proto náš web kolopro.cz a sociální sítě projektu a nic vám neunikne.


Součástí termínové listiny jsou tradičně také „Partnerské závody“. Závody označené hvězdičkou nejsou zařazeny do bodovací soutěže v rámci Prestige Trophy Marathon a Team Prestige Trophy.


Těšíme se na vás v roce 2020, bude to jízda!


Tým Kolo pro život

 

Jakub Mašata

Diskusní fórum pro: "Kolo pro život odtajňuje všechny lokality a termíny pro rok 2020"

Názor Autor Datum a čas
V diskuzi zatím není vložen žádný příspěvek.

Fotogalerie

Žádné fotogalerie

Reklama



Tipy pro Vás

SHOCart liga - seriál MTBO závodů pro veřejnost

Vyhrajte s námi

Partneři

SHOCart - outdoorové mapy všeho druhu Acepac - bikepacking equipment Česká Mountainbiková Asociace Rychlebské stezky Cyklisté vítáni - síť certifikovaných zařízení pro cyklisty

Najdi tip na výlet

v turistické oblasti
podle průchozího místa
podle typu aktivity

Kalendář

Novinky z knihovny

Reklama





Copyright 2007 - 2024 Cykloserver.cz |