Áčko stolního tenisu po prohrách konečně zvítězilo

stolní tenisÁčko po čtyřech prohrách konečně zvítězilo a vyhrálo nad Chotěboří 10 : 5. Toto ranní střetnutí nám vyšlo na jedničku. Všichni naši hráči bodovali. Nejvíc tým podržel Maštera, který vyhrál všechny svoje dvojhry. Nutno dodat, že domácí prostředí je naše velká zbraň. Odpolední duel proti Polné už byl o dost těžší. Hned od začátku na nás soupeř zostra nastoupil a dostával se do vedení. Bodový rozdíl postupně rostl až na hrůzostrašných 9 : 4. V tento moment už nám nikdo nevěřil, že bychom dokázali stav vyrovnat. Na rozpise bylo posledních pět dvojher. Jedno jediné klopýtnutí by znamenalo konec a vítězství Polné. To se naštěstí nestalo. Naši hráči senzačně zvládli závěr utkání, nakonec toto vyhecované a dlouhé utkání skončilo remízou 9 : 9. Nejlépe hrála dvojice Klíma a Kampas, kluci uhráli dohromady celkem 6 bodů.

Béčko vyhrálo nad Kamenici 10 : 7. Do sestavy se po dlouhé pauze vrátil Skryja a bylo to hned poznat. Svými třemi body společně s Borůvkou přispěli k výhře nejvíc. Další dva body uhrál Buk a jeden bodík zaznamenal Holík. V druhém střetnutí kluci prohráli nejtěsněji 10 : 8. To zahrál dobře Borůvka, bohužel však jeho čtyři body nestačili nakonec k týmové výhře. Na programu byly také okresní soutěže. V OP 1 hrálo naše céčko ve Vídni, kde podlehlo 13 : 5. Ještě jedno utkání hrálo céčko doma proti Novým Dvorům. Kluci nakonec po dlouhém boji zvítězili 10 : 8. Fantasticky zahrál Kořínek. Zbylá dvojice Kupka a Buk dobrý výkon jenom potvrdila.

Déčko hrálo proti Polničce. Soupeř nakonec zvítězil 12 : 6. Po dvou bodech uhrála dvojice Suchánek a Pavelec. Jedno vítězství si připsal také Blažek. Další krajská kola budou pokračovat za čtrnáct dní. Áčko jede do Jihlavy a Třeště. Béčko do Třeště a Pelhřimova. Céčko za týden hraje ve Velké Bíteši a déčko doma také proti Velké Bíteši.

Stolní tenis
ST Velké Meziříčí – TJ CHS Chotěboř 10 : 5
Body: Maštera Martin 4/0, Klíma Petr 2/1, Kampas Jan 2/1, Šoukal Slavomír 1/2
Čtyřhra: Maštera, Kampas
ST Velké Meziříčí – Slavoj Polná 9 : 9
Body: Klíma Petr 3/1, Kampas Jan 3/1, Maštera Martin 2/2, Šoukal Slavomír 1/3
ST Velké Meziříčí B – TJ Sokol Kamenice 10 : 7
Body: Skryja Marek 3/1, Borůvka Vít 3/1, Buk Martin 2/1, Holík Vratislav 1/3
Čtyřhra: Borůvka, Skryja
ST Velké Meziříčí B – Slavoj Polná B 8 : 10
Body: Borůvka Vít 4/0, Skryja Marek 2/2, Holík Vratislav 1/3, Kupka Jiří 0/4
Čtyřhra: Holík, Borůvka
SK Vídeň – ST Velké Meziříčí C 13 : 5
Body: Vala Daniel 1/3, Buk Martin 1/3, Bednář Ivan 1/3, Kupka Jiří 1/3
Čtyřhra: Vala, Bednář
ST Velké Meziříčí C – SK Nové Dvory B 10 : 8
Body: Kořínek Stanislav 4/0, Buk Martin 3/1, Kupka Jiří 2/2
Čtyřhra: Kupka, Buk
ST Velké Meziříčí D – TJ Sokol Polnička D 6 : 12
Body: Pavelec Radek 2/2, Suchánek Petr 2/2, Blažek Filip 1/3, Motáček Tomáš 0/4
Čtyřhra: Blažek, Pavelec

-pk-

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.