Zadlužená Gajerová z Ordinace: SMUTNÁ SLOVA SESTRY! První kontakt od smrti maminky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zadlužená Gajerová z Ordinace: SMUTNÁ SLOVA SESTRY! První kontakt od smrti maminky...

Veronika plave v milionových dluzích.
Veronika plave v milionových dluzích. (Foto Aha! – Martin Hykl, Martin Přibyl, TV Nova)

Dluží, na koho se podívá! Kvůli třímilionovým dluhům byla Veronika Gajerová (56) dokonce nucena vyhlásit osobní bankrot. Pomoc by mohla najít u sestry Nadi Dvorské (72), kterou Aha! zkontaktovalo. Jenže bývalá sestřička Pantoflíčková ze seriálové Ordinace jí nebere telefon.

Naposledy spolu mluvily před dvěma lety na pohřbu jejich matky, herečky Naděždy Gajerové (†88). Od té doby Veronika své sestře přestala zvedat mobil. „Já Verunečce volám, ale ona mi ten telefon nebere. Možná je to právě proto, že má problémy a nechce mě tím obtěžovat,“ řekla Aha! Naďa, která byla – vzhledem k jejich 16letému věkovému rozdílu – spíše její druhou mámou.

Pár desítek tisíc...

„Očividně mě nechtěla do svých problémů zatahovat,“ konstatovala Naďa se smutkem v hlase. Na přímou otázku Aha!, jestli by své sestřičce Veronice pomohla, odpověděla: „Obávám se, že zas takový boháč nejsem...“ Vzápětí ovšem jako sourozenec se srdcem na správném místě dodala: „Ale mohla bych jí půjčit pár desítek tisíc...“

Dluží i Morávkové

Na více než třímilionový dluh to sice stačit nebude, avšak peníze od sestry by Veronika mohla použít alespoň jako splátku svým kolegům a hlavně kolegyním z divadla, od nichž si také půjčovala. Jsou mezi nimi např. herečky Dana Morávková (48), Jitka Smutná (67) či Bára Hrzánová (55).

Byla pro ni náhradní děťátko

Přestože je Naďa Dvorská stejně jako sestra Veronika z herecké rodiny, herečkou se nikdy nestala. Svůj profesní život upsala mluvenému slovu a pracuje jako producentka, režisérka a dramaturgyně Supraphonu. „Verunku mám moc ráda. Jelikož je o šestnáct let mladší než já, přišla mi do života ve věku, kdy bych už mohla mít vlastní dítě. Verunka pro mě tedy vždycky byla takové náhradní děťátko,“ svěřila Aha! Naďa.

Veronika Gajerová: Musela jsem v sobě otevřít staré bolesti

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
26. 11. 2019 • 23:35

Na internetu si najděte insolvenční spis špíny Verunečky. Rozkopat jí držku je málo.

aveneta
26. 11. 2019 • 08:42

Za blbost se v životě platí.....měla skákat tak vysoko na kolik měla a né si myslet, že když je hééééérečka může nad své možnosti. Jako héééééééérečka nic moc a jako normálně uvažující člověk totální blbec, teď si vychutnávat důsledky !!!!!!!!!!!!!

DWEI
26. 11. 2019 • 07:33

Naďa by mohla Verunečce půjčit pár desítek tisíc???? Chtěla říct snad dát!!!!! Verunečka nevrací

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.