Hlavní obsah
Článek

Na tuhle účastnici nejen že nikdy nezapomněla porota, ale ani celý internet. Vystoupení Ariel Burdett (†38) v X Factoru v roce 2008 dodnes koluje na internetu jako jedno z nejděsivějších a viděly ho milióny lidí. 

O odchodu této kontroverzní holistické hlasové koučky, jak sama sebe před lety titulovala, informoval na Facebooku její kamarád, ale okolnosti její smrti neobjasnil.

Ariel, vlastním jménem Amy, předvedla před 11 lety tak zvláštní vystoupení, že z toho byla celá porota naprosto konsternovaná. Ariel jako první přistoupila k porotcům a uvedla se tím, že je člověk a ne číslo, a strhla si soutěžní číselné označení z ruky. Po jejím vystoupení Simon Cowell řekl, že to byla naprostá noční můra. Ariel tehdy dost důrazně vysvětlovala, že chtěla ztvárnit několik stylů v jedné písni, aby jim dala možnost poznat její umění.

Cheryl Cole Ariel řekla, že pokud by kdy přišla na její holistické pěvecké učení, že by byla vyděšená hlavně z ní samotné. Zpěvačka s dredami tehdy tvrdila, že její vystoupení dokáží ocenit hlavně akademici a že Simon mezi ně rozhodně nepatří. Při svém odchodu stihla ještě porotě říct, že je naprosto pitomá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám