Šíp.deník.cz

Hvězda Ordinace dluží tři miliony. Od kterých kolegyň si půjčila závratné sumy?

Kam zmizely peníze, které si napůjčovala Veronika Gajerová? To nikdo neví. Jisté ale je, že herecké kolegyně, které jí kdysi podaly pomocnou ruku, své peníze nikdy neviděly. Zdaleka ne jen desetitisícové částky jí načas věnovaly herečky jako Dana Morávková nebo Bára Hrzánová.

1 / 10
Dana Morávková, Veronika Gajerová, Bára Hrzánová

Herečka Veronika Gajerová na tom není vůbec dobře. 29 věřitelům prý dluží přes 3 miliony korun. Bez hereckých kolegyň, které má bývalá hvězda Ordinace v růžové zahradě, by byla dost možná už bez střechy nad hlavou. Kromě nich si půjčila od bank a jiných společností, které se specializují na půjčky.

Veronika Gajerová musela podat žádost o osobní bankrot. Kromě jiného jí musí být zle také ze sebe samotné. V minulosti si peníze půjčila třeba od herečky Dany Morávkové, která ji zachránila pětadvaceti tisíci. To ale Veronice zřejmě nestačilo. Proč jí vůbec Morávková peníze nabídla? „Protože jsme s manželem blbí a chtěli jsme jí pomoct, ale věřte tomu, že jsme teď vyléčení,“ řekla deníku Aha, který s informací přišel.

Veronika Gajerová je po uši v problémech

Veronika GajerováZdroj: Profimedia

Morávková není ale zdaleka jediná, které Gajerová dluh za mnoho let nesplatila. Gajerová má dlužit i herečce Jitce Smutné, Marii Málkové, Báře Hrzánové či dceři herečky Věry Netušilové. Od té si měla půjčit až 450 tisíc korun.

Nejen Dana Morávková jí půjčila veliké peníze

Dana MorávkováZdroj: Profimedia

Gajerová dluhy ignorovala a jen je nechala růst. Dnes žije opravdu bídně a soukromí zrovna nemá. „Jsem rozvedená, žiji v nájmu ve společné domácnosti se svou nezletilou dcerou, zletilým synem a jeho přítelkyní, svým přítelem a jeho dvěma dětmi. Otec mé nezletilé dcery přispívá na její výchovu a výživu částkou šest tisíc korun měsíčně,“ uvedla Gajerová v dokumentu o oddlužení.

Bára Hrzánová Gajerové taky pomohla, své peníze neviděla

Bára HrzánováZdroj: Profimedia

Gajerová je nyní zničená a slibuje, že všem peníze vrátí. Její kolegyně v to už přestaly doufat. „Kdo mě má rád, bude mě mít rád pořád. Teď jsem udělala všechny kroky, abych dostála svým slibům a abych to dala do pořádku,“ říká Gajerová která dle jejích slov nemá vůbec nic.

Gajerová byla hvězdou Ordinace

Veronika Gajerová v OrdinaciZdroj: archiv

Kam zmizely půjčené peníze, se asi nikdy nikdo nedozví. Herečka Veronika Gajerová je známá především hlasem. Dlouhá léta se totiž věnuje dabingu, ale spatřit ji občas můžete i na televizních obrazovkách.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů