Autorka knižních bestsellerů Bábovky nebo Veselí se na parketě rozhodně necítila jako doma. A tak sama tušila, že až do samotného finále společně s tanečním partnerem Tomášem Vořechovským (26) nejspíš nedotančí. Páté kolo a jive se páru stalo osudným. To ale neznamená, že by spisovatelka a její mladičký tanečník neměli podporu fanoušků.

Naopak! Nyní se Třeštíková doznala k tomu, že ji během natáčení jedné z epizod oslovila a fandila tvář velmi známého jména. „Požádala mě, jestli se s nimi nevyfotím a já na to, no jasně, holky, akorát já mám teda blbý vlasy, skoro jsem se nečesala,“ popisuje na instagramu setkání s na pohled neznámou ženou a její dcerou.

„A ona na to hrozně mile, že mi s nima ráda něco udělá, ať se za ní stavím, aha, kadeřnice, no tak jo, tak jsem jí to teda slíbila, abych jí udělala radost, vlasy má hezký, tak bude asi šikovná, vezmu si vizitku a tam: Salón Petry Měchurové, kouknu na ni: Jé, Vy pracujete u Petry, moment, ježiš, Vy jste... Já jsem fakt idiot!“ popsala Radka lehké faux-pas, při kterém hned nepoznala majitelku známého kadeřnického salónu Petru Měchurovou.

VIDEO: Třeštíková před vypadnutím ze StarDance: Konec si předpověděla!

Video
Video se připravuje ...

Třeštíková před vypadnutím ze StarDance: Konec si předpověděla! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
39 fotografií