Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, kdo je lídr kapely, se nedohadují. Skupinu Botox založili zpěváci Jan Kopečný (34) a Petr Ryšavý společně a tak se také prezentují. Dlouhovlasý krasavec z Tváře a milovník z muzikálu Čarodějka, který můžeme vídat v divadle GoJa Music Hall, při představování nového klipu k písni Teď už to víš svorně tvrdili, že i fanynek mají stejně.

Pokud jde o klip samotný, pánové prý tentokrát hledali téma spíš k zamyšlení. "My měli spíš kontroverznější písničky, nejen takové ty o lásce. Tahle pojednává o tom, že jsou věci, které za peníze nekoupíte. Třeba právě tu lásku," vysvětlovali.

Shodli se ostatně ve všech odpovědích, i na otázku, kdo je v kapele šéf. "Je to napůl. Jenom Péťa kromě toho, že zpívá, tak ještě hraje na kytaru," upřesnil Kopečný. "A Honza zase řídí dodávku, takže máme ty role rozdělené," dodal Ryšavý.

I při autogramiádách to mají demokratické. "Sedíme vždycky vedle sebe, takže fanynky musejí projít okolo nás obou. My spolu v ničem nesoutěžíme," svěřili. Rozdíl je jenom v internetové komunikaci.

"Máme kapelní sítě a já mám ještě svoje osobní, protože Péťa je na to líný, aby se staral o svoje. Takže já dostávám zprávy na svoje stránky a všechny, které jsou na kapelu, tak jdou jemu," informoval Kopečný. "A i na fotkách, které děláme, jsme buď spolu, nebo s celou kapelou. Lidi nemají šanci vnímat nás odděleně. Máme to spravedlivé," dodal ještě Ryšavý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám