Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Těhotná Fialova opora v ODS míří na mateřskou: „Děti jsou větší hodnota než práce“

Autor: simao, vei - 
27. listopadu 2019
19:07

Babyboom v politických kruzích pokračuje. Po hejtmance Janě Mračkové Vildumetzové (ANO) či senátní tajemnici Evě Davidové s dobrou zprávou přichází ODS - miminko čeká její výrazná mluvčí Jana Havelková. Blesk Zprávám prozradila, kdy má termín a co jí na to řekl šéf ODS Petr Fiala.

„Termín mám oficiálně stanoven na začátek ledna. Bude to určitě velká změna, na kterou se ale moc těším. Protože jak mi řekl můj šéf Petr Fiala, když jsem mu řekla o svém těhotenství: děti jsou mnohem větší hodnota než práce,“ řekla Blesk Zprávám Jana Havelková.

Video  Petr Fiala na Národní třídě  - Aleš Brunclík
Video se připravuje ...

Do redakcí přitom Havelková odeslala vzkaz, kdo ji nahradí: „Dnešním dnem odcházím na mateřskou dovolenou. Funkci tiskového mluvčího po mně přebírá kolega Václav Smolka,“ uvedla Havelková.

Její rýsující se bříško bylo patrné jak během 17. listopadu, kdy ODS vyrazila na Národní třídu, tak třeba i při pravidelném sněmovním kolečku tiskovek stran po jednání poslaneckých klubů. 

Video  Šéf ODS Fiala: Babiš je slabý premiér, já bych byl silnější  - Blesk TV
Video se připravuje ...

„I když mě čeká úplně nové životní období, vím, že sledovat politické dění stejně nepřestanu. Práce mi je a byla vždycky i zábavou,“ vzkázala Blesk Zprávám Havelková.

Další „těhulky“ na mateřské

Na mateřskou zamíří přitom třeba i hejtmanka Jana Mračková Vildumetzová (ANO), která se vzdá křesla v čele kraje, poslanecký mandát si však ponechá. Těhotná je rovněž senátní mluvčí Eva Davidová, naopak po porodu již nějaký pátek mají někdejší mluvčí ANO Lucie Kubovičová či bývalá mluvčí Úřadu vlády Petra Doležalová (od svatby Petra Knoblau).

techtle_mechtle ( 27. listopadu 2019 19:21 )

Bože chraň nas ono se to množí....🤮👎

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa