Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Bývalá feťačka Demi Lovato není ve formě: Předvedla kila navíc a podivného přítele

Bývalá feťačka Demi Lovato není ve formě: Předvedla kila navíc a podivného přítele
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 9 fotografií
bez retuše
Zpěvačka Demi Lovato (27) to nemá v životě vůbec jednoduché. Po raketovém hereckém startu ji čekal pád na úplné dno. Demi je jednou z těch, které bohužel svět showbyznysu semlel natolik, že musela vyhledat odbornou péči, aby dokázala znova normálně fungovat. Nedávno se veřejně přiznala k časté konzumaci alkoholu, který míchala s drogami. Talentované zpěvačce se ale nedařilo v lásce. Několik nepodařených vztahů ji téměř srazilo na kolena. V současné době zpěvačka sice není ve formě, ale tvrdí, že je zamilovaná.

Cesta vzhůru a pád na dno

Zhruba před patnácti lety se začala malá Demi Lovato objevovat v seriálech na Disney Channel. V Americe se z ní během krátké doby stala hvězda obřích rozměrů. Z počátku to vypadalo, že má Demi všechno a každá holka chtěla být na jejím místě.

Lovato najednou měla všechno, co chtěla. Peníze a sláva jí otevřely cestu do velkého světa, na který ale ještě nebyla připravena. S přicházející pubertou začala mít problémy s anorexií a v jednu chvíli to s ní nevypadalo vůbec dobře.

To ale mnozí netušili, že to může být daleko horší. Před nedávnem se zpěvačka veřejně přiznala, že mixovala heroin a kokain s vodkou. Není tomu tak dávno, co se Demi předávkovala a skončila v nemocnici. Chybělo málo a mohla zemřít.

Demi musela vyhledat odbornou pomoc a brát prášky. Kvůli lékům má také pár kilo navíc a zatím se je marně snaží shodit. Nyní to aspoň vypadá, že v lásce má konečně štěstí.

Nový vztah

Přítelem bývalé narkomanky Demi Lovato je pětadvacetiletý model Austin Wilson. Pár se o radostnou novinku podělil prostřednictvím sociální sítě. Oba si na svůj instagramový profil přidali fotku, kde se k sobě tulí.

Oba mají v oblibě tetování, ale před nedávnem si procházeli stejnou bolestí. Přišli totiž o společného kamaráda, který se předávkoval a zemřel. Otázkou zůstává, zda je pro Demi Austin ten pravý, který ji dostane ze všech šlamastyk.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy