Firma CoreView představí svou SaaS platformu pro Office 365 na konferenci European SharePoint, Office 365 & Azure Conference

Firma nabídne zdarma kontrolu zdraví systému Office 365, což předplatitelům přinese úsporu nákladů, zrychlí návratnost investice a pomůže uživatelům systému O365

CoreView, jediná chytrá SaaS platforma (SMP) pro Office 365, dnes oznámila, že firma představí svou SMP platformu pro Office 365, včetně nové verze nástroje CoreCommunity na konferenci European SharePoint, Office 365 & Azure Conference (ESPC19), která se uskuteční v pražském Kongresovém centru ve dnech 2. až 5. prosince. Firma CoreView je zlatým sponzorem konference ESPC19.

S odborníky z firmy CoreView se můžete setkat na stánku #16 ve výstavní hale a promluvit si s nimi o tom, jak naše společnost pomáhá ostatním firmám maximálně zefektivnit jejich investice do cloudových systémů. Účastníci konference také budou mít příležitost prohlédnout si nové řešení firmy s názvem CoreCommunity, jehož součástí je i nástroj pro kontrolu zdraví systému Office 365 (Office 365 Health Check). Bezplatná verze platformy CoreView pomáhá organizacím získat kompletní přehled o využívání systému, sledovat více než 100 klíčových ukazatelů a také mít přehled o celkovém zdraví své instalace Office 365 díky nástroji O365 Health Check, který organizacím ukazuje stupeň zabezpečení ve srovnání s ostatními firmami a slouží jako základ pro budoucí zlepšení.

Platforma SMP pro Office 365 firmy CoreView umožňuje organizacím ušetřit milióny dolarů díky optimalizaci využívání licence, identifikaci špatného nastavení cloudu a speciálním vzdělávacím videím Just-in-Time Learning (JITL) pro zaměstnance, která jim usnadní používání aplikací a pomůže jim jednoduše a snadno zajistit dodržování zákonů a předpisů na ochranu osobních informací, včetně GDPR, a to jen prostřednictvím jednoho kliknutí.

CoreView je také finalista soutěže o ceny ESPC Awards v kategorii "Nejlepší správcovské řešení (Best Management Solution)". Vítězové budou představeni ve středu, 4. prosince v rámci speciální akce ESPC19 Party Night. Pokud máte zájem o schůzku ze zástupci firmy CoreView během konference European SharePoint, Office 365 & Azure Conference, vyplňte prosím tento formulář.

O společnosti CoreView

CoreView je jediná chytrá SaaS správcovská platforma (SMP) pro Office 365, která v sobě spojuje přehlednost a intuitivnost ovládání a skvělé možnosti pro správu systému.

Toto jednotné rozhraní pomáhá firmám a organizacím ušetřit milióny korun na provozních nákladech, snižovat rizika vyplývající z používání aplikací a usnadnit práci zaměstnancům. Více informací o společnosti CoreView najdete na webových stránkách www.coreview.com, nebo na sociálních sítích Twitter (@CoreView_Inc) a LinkedIn.

Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191126005860/en/

Kontaktní informace

Emily Mong

CoreView@famapr.com

Telefon: 617-986-5006

Zdroj: CoreView

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova ČR-komunikace-počítače-CoreView

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.