Jílové - Ve čtvrtek, před sedmou hodinou ráno byla oznamovatelem nahlášena dopravní nehoda, při které mělo na Sněžnické ulici skončit osobní auto ve sloupu. Oznamovatel nevěděl, zda je někdo uvnitř, protože na místě už nebyl. Na místo v sedm hodin vyjeli profesioální hasiči z děčínské stanice, dobrovolní hasiči Jílové, záchranáři a státní i městská policie. Oznamovatel dodal, že silnice byla plná střepů.

Následně, po příjezdu policie a hasičů bylo zjištěno, že v havarovaném autě nikdo není. Záchranáři jsou okamžitě odvoláni zpět na základnu. Policisté vyhledali majitele vozu a přivezli ho na místo karambolu. Dalším šetřením bylo zjištěno, že k nehodě došlo již ve středu. Řidič vozu při otáčení patrně nezvládl couvací manévr a narazil do sloupu. V místě bylo zjištěno i poškozené velké zrcadlo u vozovky. Čtvrteční událost potvrdila policejní mluvčí Petra Trypesová s tím, že nehoda je nyní v šetření. Ke karambolu dodala, že řidič uvedl, že po nehodě utrpěl šok a z místa odešel.

2811nehodadva

2811nehodatri

Hasiči následně provedli úklid vozovky.

Je určitě vynikající, že oznamovatel zavolal na tísňovou linku, ale určitě měl na místě také zastavit a podívat se, zda jsou v místě nějaké osoby. V tomto případě vyjelo několik vozů IZS k možnému vyproštění osob.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru