Pořad New Game + se v personálně a obsahově osekané podobě vrací jako New +

Po dlouhých měsících, kdy zástupci pořadu New Game + ignorovali jakékoliv dotazy své komunity na případnou budoucnost pozastaveného projektu, je konečně jasno. Pořad New Game +, který běžel na Televizi Seznam, ve své staré podobě definitivně končí. Nahradí ho pořad nový, který nese název New + a bude nasazen na portálu Seznam Zprávy.

V oznamovacím videu představuje staronová moderátorská dvojice v podobě Mikuláše Tučka a Alžběty Trojanové změny, které diváky čekají. A není jich zrovna málo. Koncept pořadu se zásadně mění, a to směrem k osekanější verzi. New + už nenabídne recenze ani soutěže, ale bude se soustředit na kratší reportáže, což odpovídá jeho nasazení na zpravodajské platformě.

Původní tým, který Tuček a Trojanová přetáhli z Re-Playe, což zanechalo hodně zlé krve, bohužel až na ně dva nepokračuje.

Moderátorské duo přiznává, že zrod nového pořadu nebyl snadný a důvodem dlouhé prodlevy bylo především to, že se jeho koncept několikrát předělával.

Původní New Game + na Televizi Seznam začal poměrně zostra, ovšem postupem času se mu citelně propadla sledovanost, a tak byl vcelku nekompromisně ukončen.

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 18 Prumer: 3]

Šéfredaktor internetového magazínu pro dospělé hráče Gamebro.cz. Dříve působil jako autor v mnoha tištěných i internetových médiích.

14
Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
nejnovější nejstarší nejlépe hodnocené
Upozornit na
Raleigh
Host
Raleigh

Vtipný je, jak se Tuček o tom pořadu vůbec nezmiňuje na svým FB, kam jinak dává každou kravinu. Asi je mu chudákovi jasný, že to stojí za starou belu. A mimochodem zásadně neoznačuje reklamní posty, což je v dnešní době už velká prasárna. Mohl by se učit od kdejaký patnáctiletý holčiny na instagramu.

Shorty
Host
Shorty

Ten jeji usmev, me vzdycky rozesmeje 🙂

podvodnici
Host
podvodnici

Ten jeji vychcanej xich me akorat tak nasere

SeGy89
Host
SeGy89

Taky odpoved 😀

Raleigh
Host
Raleigh

problém je, že dřív mohla sedět za stolem, teď v novém pořadu musí chodit ve své celé “kráse”.

Zdeny
Host
Zdeny

No už takhle skončil Game Page. Replay převzala čtveřice co to neumí. A občasník od CZC je zkrátka občasník.Kdy tu konečně bude pořádný pořad pro hráče?

Dahakere
Host
Dahakere

Vortex a Indian jsou myslím docela fajn. 🙂

Vietrak
Host
Vietrak

Jo jo, Indian je hodne fajn.

Honza
Host
Honza

Ta holka je mi nepříjemná už od pohledu.

Petr
Host
Petr

Hmm, tak bohužel, první díl velká nuda. Odstartovat po stopadesáté omílanou virtuální realitou, říct k tomu pár frází, to je slabota. Nemá to informační hodnotu ani šťávu, sorry.

Franta
Host
Franta

To jako fakt nechali všechny kolegy, který přetáhli “za lepším” v loji?

Insider
Host
Insider

Ano, vykašlali se na nás bez skrupulí. Zajímavé, že od seznamu za to dostávají zhruba stejně, ale přišlo jim lepší rozdělit se jen mezi sebou.

podvodnici
Host
podvodnici

Tahle podovodnická dvojice ze startovače umí ignorovat vždy když se jim to hodí.

Zychoviec
Host
Zychoviec

Přesně tak zaplatíš 800 za něco co ani nedostaneš a řeknou ti jestli chceš přijeď na natáčení mám to250 km tak vám na to seru jsem jim odepsal