Šokující zásah královny: Meghan musela odejít kvůli Kate! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šokující zásah královny: Meghan musela odejít kvůli Kate!

Královna rivalky rozdělila.
Královna rivalky rozdělila. (Foto ara)

Už dlouhou dobu je známo to, že se Meghan Markleová a Kate Middletová nemají v lásce. Kvůli bývalé herečce se dokonce rozkmotřili i samotní princové. Meghanina přítomnost tak dělá v královské rodině pořádné zmatky. Nedávno dokonce musela zasáhnout královna Alžběta II., aby se kvůli Meghan nestal další skandál.

Královna Alžběta II. se musela zachovat jako paní učitelka ve škole a neposlušné dívky »rozsadit« nebo tedy spíše rozdělit. Během oslav dne vojenských veteránů totiž Meghan nebyla na společném balkoně s královnou, vévodkyní Camillou a vévodkyní Kate. Podle pluska.sk to palác později okomentoval tak, že se Meghan na jeden balkon se zmíněnými dámami jednoduše nevešla. Pravda má však být ale taková, že Alžběta II. jednoduše nechtěla, aby Kate a Meghan stály vedle sebe, aby si náhodou nevyměnily nevraživé pohledy, aby to nezpůsobilo další královský skandál. Manželka prince Harryho tak během ceremonií stála na jiném balkoně a vše proběhlo v poklidu.

Královský trapas: Trump Alžbětě II. zatarasil cestu, musela kolem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
27. 12. 2019 • 06:33

Musí chránit pravou královskou krev.ne n.á.p.l.a.v.u a tu s.m.ě.s.k.u.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.