The Mandalorian
92/100 - 217×

The Mandalorian

Po příbězích Janga Fetta a Boby Fetta se ve světě Star Wars objevuje další válečník. Seriál bude mapovat příběh Mandaloriana, který bude časově zasazen po pádu Impéria a ještě před samotným vznikem Prvního řádu. Budeme sledovat cestu osamělého střelce ve vnějším okraji galaxie, kde nemá Nová Republika žádnou pravomoc.

USA | 2019 | Pauza
vysílání
3 sezóny | Disney+ | 40 minut
žánr
Akční, Fantasy, Sci-fi
hrají
Pedro Pascal (Din Djarin), Nick Nolte (Kuiil), Carl Weathers (Greef Karga), Gina Carano (Cara Dune), Giancarlo Esposito (Gideon), Taika Waititi (IG-11), Werner Herzog (Klient), Timothy Olyphant (Cobb Vanth), Amy Sedaris (Peli Motto), Katee Sackhoff (Bo-Katan Kryze), Emily Swallow (Zbrojařka), Omid Abtahi (Penn Pershing), Rosario Dawson (Ahsoka Tano), Temuera Morrison (Boba Fett)

Tvůrci seriálu nevylučují návrat Boby Fetta a bude mít Jon Favreau v celém Star Wars větší a větší slovo?

Tvůrci seriálu nevylučují návrat Boby Fetta a bude mít Jon Favreau v celém Star Wars větší a větší slovo?

Mandalorian je Mandalorian, ale na druhou stranu Boba je Boba. Novináři se tedy (zatím stále) na nejslavnějšího námezdního lovce ptají. Zatímco předtím jsme ohledně jeho návratu dostali jednoznačnou odpověď, nyní tu existuje naděje, že se Boba může někdy objevit.

17 3
28.11.2019

Začíná se proslýchat, že nadaný tvůrce a režisér Jon Favreau bude mít stále větší a větší slovo u studia Disney a Lucasfilmu obecně. Favreau je vítaným členem do Disney rodiny. Sám pro ni točí filmy (Lví král, Kniha džungli), které jsou mimo jiné velice úspěšné. Navíc se Favreau podílí i na filmech MCU, kde nejdříve figuroval jako režisér a nyní herec, který se sem tam v nějakém komiksovém filmu objeví.

A nyní Favreau přišel se seriálem The Mandalorian, který stále sklízí pozitivní reakce. Studio ho tedy miluje. Poslední dobou se hovořilo o tom, že současná prezidentka Lucasfilmu Kathleen Kennedy po Epizodě IX skončí, či její role a dopad na celé universum budou značně upozaděny. A zatímco její vliv by měl slábnout, Favreaův by měl sílit. Zatím se jedná o nepotvrzené zvěsti, asi bude dost záležet na finančním výsledku a obecném přijetí posledního dílu ze ságy Skywalkerů.

(Vrátí se Boba? Foto: Disney)

A teď zpět k našemu seriálu. I když se v něm vyskytuje náš Mandalorian, novináři se neustále ptají na Bobu Fetta. Nyní Dave Filoni prozradil, že si nemyslí, že by někdo dokázal přežít pád do Sarlaccových úst, i když například v neoficiálních dílech (komiksy, knihy, hry) Boba Fett přežil. Víme tedy, že je to možné. V oficiálním vesmíru je ale Boba stále mrtvý, i když fanoušci tomu pochopitelně odmítají věřit.

Následně Filoni obrátil a řekl, že nejsilnější na celé sáze jsou rozhodně fanoušci. Pokud něco někoho hrozně moc, tak je klidně možné, že se ta postava vrátí a najednou jsou všechny možnosti opět otevřené. Na závěr Filoni řekl, že se nerad omezuje při psaní scénáře, takže kdo ví? Návrat Fetta je klidně možný. Do té doby tady ale máme Mandaloriana, se kterým si musí fanoušci vystačit.

Chtěli byste, aby se v seriálu objevil i Boba Fett? A měl by Jon Favreau dostat větší roli v rozhodování okolo Star Wars?

Zdroj: ComicBook.com (článek 1, článek 2)

Diskuze /13

Zilwicky

Boba Fett je mi volný.. vráti sa? Ok. Nevráti sa? Ok. Ale ze bude Favreouv vplyv rast v Lucasfilmu tak to velmi rad pocujem :) Nech uz tu Kennedy konecne vyhodia, dodrbala co sa dalo, job well done, thank you.

#3 johnsmith182
28.11.2019 | 19:25:36
Camaris

Podle mě, už bylo dost Boby Fetta. Co se jednou Lucasovi povedlo s Maulem, už by se nemělo opakovat. Stačí že Disney vrátil Císaře, aby si „koupil“ fanoušky. ( I když Abrams tvrdí, že to byl jeho nápad).

#4 johnsmith182
28.11.2019 | 20:23:26
johnsmith182

#1 Zilwicky: Tak Mandalorian je její dílo jako to ostatní…

#9 Zilwicky
28.11.2019 | 21:20:59
johnsmith182

#2 Camaris: Tak Boba Fett je mrtvý jenom díky nákupu Disney, před nákupem byl živý, protože přežil ten pád.

#5 Railbot
28.11.2019 | 21:23:52
Railbot

#4 johnsmith182: to je samozřejmě nesmysl. Přežil to leda v EU a to nebyl kánon před Disney ani po něm.

#8 johnsmith182
28.11.2019 | 22:50:16
Vault_13

Nevíte někdo, proč je na wookiepedii to, že Jango Fetta vychovali Mandaloriani poté, co byli zavražděni jeho rodiče, přesunuto do Legens? Protože v obrazovém slovníku k EP II to uvedeno je. Já měl za to, že do Legends šlo všechno kromě hlavních epizod a jednotlivé obrazové slovníky k epizodám jsem teda za kánon považoval. Pokud neplatí ani to, co je obrazových slovnících, tak to aby člověk přezkoumával každou informaci…

29.11.2019 | 7:34:08
hoolio88

Myslím, že by to bylo fantastické. Tedy kdyby Favreau dostal větší prostor. Ten člověk vnesl do světa SW nový, svěží vítr. Novou trilogii už nezachrání, ale taková série ze staré republiky, hmm… To bych si dal líbit.

29.11.2019 | 11:06:45
johnsmith182

#5 Railbot: byl to kánon, ono vlastně vše z Legends může být i kánon teď, pokud to nijak neodporuje hlavnímu kánonu.

29.11.2019 | 13:40:42
Zilwicky

#3 johnsmith182: Jop.. jeden uspech z mnoha pokusov (SW 7,8, Rogue One, Solo a velice sa bojim 9) A na tom ma najvacsiu zasluhu prave Favreau.. pointa je ze sa SW pod jej vedenim moc nedarilo.
Pozrite sa na taký Microsoft – pod bývalým CEO Steve Ballmer-om sa im tiez nedarilo az tak dobre, dosiel tam Nadella a urobil poriadky. To iste treba spraviť tu, je to čisto biznis rozhodnutie.

29.11.2019 | 16:57:28
Arkturus

Jango Fett > Bobba Fett

29.11.2019 | 18:59:47
Salem

„Tento proces může někdy trvat i tisíce let, zaleží na druhu potravy kterou uchvátí“ takže vlastně Booba má dost času dostat se ven a Manda mu bude moc sundat zbroj kterou si nezaslouží.

30.11.2019 | 15:45:07
Axon13

Uz nech nechaju mrtve postavy mrtve a nech ich neozivuju..

27.12.2019 | 13:49:08
godzilak

Radši at se Boba nevrací, protože by jeho postavu určitě zprznily… byl by z něj podobnej kladnej „pitomec“ jako je mando, to už bych nedal …

24.1.2020 | 1:34:13
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Aktualizace postav

V průběhu třetí řady seriálu The Mandalorian pro vás budeme aktualizovat sekci postav:

Novinky

Stávka scenáristů a herců skončila, jak to bude s natáčením čtvrté řady Mandaloriana?

Stávka scenáristů a herců skončila, jak to bude s natáčením čtvrté řady Mandaloriana?

Seriál Mandalorian je stálicí na Disney+ a může se pyšnit vysokou sledovaností. Čtvrtá řada se stále chystá, scénář je již dávno hotový a prakticky se již po konci stávky čeká na první klapku. Sehnat všechny herce nebude úplně až tak jednoduché. Kdy by se mohlo začít natáčet?

Reklama

Nejlepší postavy

Zajímavosti

Seriály z Mando-verse konečně našly svého Nicka Furyho

Seriály z Mando-verse konečně našly svého Nicka Furyho

Seriály potřebují ten stmelovací element, který dá všechny dohromady, nebo ne? Zvlášť když se chystá celovečerní film, který má být pomyslným vyvrcholením hned několika seriálů. A právě tento element Star Wars již našly. Mají svého Nicka Furyho, který je bude provázet i nadále.

Galerie

Galerie

Narozeniny herců

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama