VÝBĚR SOUTĚŽE
1. FUTSAL LIGA ZPRAVODAJSTVÍ
Rss kanály
Vytisknout

Zdržálek zraněný, Novotný v Teplicích, Filinger slávistou…

Zdržálek zraněný, Novotný v Teplicích, Filinger slávistou…

Připravili jsme pro vás pár krátkých novinek z domácí ligové scény, které se udály v minulých dnech. Jedna je nemilá a ty další dvě poměrně překvapivé. Olympik Mělník se bude muset obejít bez Dominika Zdržálka, dva týmy z čela tabulky se posílily o hráče s reprezentačními zkušenostmi – i když každý trochu jinak.

Zdržálek opět mimo hru
Pokud jste sledovali televizní utkání Vysoké Mýto – Mělník pravděpodobně jste zaznamenali nemilou věc. Utkání nedohrál z důvodu obnoveného zranění mělnický Dominik Zdržálek, který již před rokem laboroval s vážným zraněním kolene a řadu měsíců na palubovkách chyběl.

A ani nyní není prognóza vůbec dobrá. „Vedl jsem balón, udělal klíčku doprava a bohužel blbě došlápl,“ líčil situaci pro regionální Deník třiadvacetiletý hráč, jak si tři měsíce po návratu na hřiště obnovil zranění křížového vazu. „V lednu mě čeká v Ostravě replastika kolene plus šití menisku. Pak bude následovat rehabilitace a posilování,“ přiznává. Přejeme mu brzký návrat na hřiště.


Jiří Novotný znovu ve Svarogu
Jedenatřicetiletý Jiří Novotný se po půl roce vrací do dresu teplického Svarogu. Ten postihly v posledních dnech zdravotní problémy některých hráčů a tak se to vedení klubu rozhodlo řešit povoláním hráče, kterého na severu Čech dobře znají jak v kabině, tak i diváci. „Teplice před sebou mají tři náročná utkání, včetně finále poháru. Vzhledem k jejich aktuální marodce a nedostatku hráčů, jsem se s panem Žákem dohodl, že Teplicím do konce roku vypomůžu,“ okomentoval sám hráč svůj návrat na webu teplického klubu. „Jestli budu pokračovat i v příštím roce, to se teprve uvidí. Teď se chci především sehrát s týmem a soustředit se na nadcházející zápasy,“ doplnil.


David Filinger asistentem trenéra ve Slavii
Jedna z hvězd třetího dílu pořadu Futsal magazin, bývalý reprezentant David Filinger, který jako hrající trenér nastupuje v divizním Perštejnu, je od minulého týdne asistentem trenéra Ivana Božoviče v pražské Slavii. Je to trochu překvapivá zpráva, ale evidentně rozzlobený prezident sešívaných Daniel Kolman sliboval po prohrané derby se Spartou (0:9) změny a toto je výsledek. Ale má to logiku. Filinger je známý hecíř s řadou zkušeností a svou trenérskou kariéru začal ve Slavii. Vedl také Gardenline Litoměřice, před rokem Svarog Teplice po 10 kolech vedl ligu, ale na přelomu roku byl odvolán. Pak začalo jeho angažmá v Perštejnu. „Davide vítej zpět ve Slavii! vítá ho slávistický web.


28. listopadu 2019 - Radek Klier | Foto: Radek Klier
Komentáře na téma: Zdržálek zraněný, Novotný v Teplicí ...
celkem 0 komentářů
 

 Komentáře k článkům mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé. Registrace

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace