Petra Němcová: Porod syna doprovázely podivné rituály!

Petra Němcová je těhotná 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. listopadu 2019 9:23 | Aktualizováno: 29. listopadu 2019 9:31

Porod prvorozeného syna proběhl jinak, než si modelka Petra Němcová představovala. Česká kráska upřímně promluvila o podivných rituálech, které těhotenství doprovázely. O co přesně šlo?

Jak už vás stars24.cz informoval, česká modelka Petra Němcová se ve 40 letech za dramatických okolností stala poprvé maminkou. Na sociální síti teď s jistým odstupem času přiznala, že předčasný porod prvorozeného syna doprovázely podivné rituály.

S manželem s nimi začali už během těhotenství. „Každé ráno jsme s manželem začínali den snahou spojit se s naším miminkem pomocí zvuku. Benjamin hrál během naší meditace na svou domorodou flétnu. Takový byl náš každodenní rituál během těhotenství,“ začala dlouze popisovat sympatická kráska.

„Jelikož náš malý přišel na svět nečekaně, všechno, na co jsme se připravovali, mohlo letět z okna. Jeden z našich andělů nám řekl: ‚Dostali jste do rukou jiné karty.‛ Naše plány se změnily ve zkušenost, na kterou jsme nebyli připraveni. Během následujících dní, když jsme jezdili z jedné nemocnice do druhé, drželi jsme se toho jediného rituálu, posvátných tónů flétny,“ pokračovala.

Podle modelky to neslo své ovoce. „Navzdory externím zásahům prostředí nemocnice jsme viděli, jak je náš malý v klidu, jak reaguje, jak ho zvuk flétny pozitivně stimuluje. To byla naše jediná možnost, jak se s ním spojit skrz inkubátory,“ vysvětlila na instagramu.

Na závěr pak dalším těhotným ženám dala jednu radu. „Doporučuji každé nastávající mamince, aby si vytvořila speciální hudební rituál ke spojení s miminkem,“ vzkázala Němcová.

Témata: Petra Němcová