Hlavní obsah

Kryštof se Simou Martausovou nahrál duet pro třetí Bobule

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kapela Kryštof vydává ve spolupráci se slovenskou písničkářkou Simou Martausovou nový singl Hvězdáři. Hudbu i text složil Richard Krajčo, produkce se ujal Ondřej Fiedler a o mix a mastering se postaral Ecson Waldes. Singl je předzvěstí třetího pokračování vinařské komedie Bobule, kterou kapela Kryštof provází už od samých začátků.

Kryštof a Sima Martausová v klipu k písni HvězdářiVideo: Universal Music

 
Článek

„Když nás filmaři oslovili i na jejich trojku, udělalo nám to opět radost. Měli jsme už několik rozpracovaných písní na album, které budeme vydávat v roce 2021, a volba padla na duet, který jsem napsal pro kapelu a Simu Martausovou,“ přibližuje vznik skladby Richard Krajčo.

„Sima nás totiž před dvěma lety oslovila na spolupráci, a tak se všechno hezky spojilo dohromady. Máme rádi její písničky a jejich energii, takže jsme byli rádi, že se jí song, ve kterém jsem se poprvé pokusil o slovenský text, zalíbil,“ dodává.

„Spolupráce s Richardem Krajčem a celou kapelou Kryštof mi udělala radost. Mám ráda jejich hudbu a celé to byla krásná zkušenost. Richard složil celou píseň dokonce i se slovenským textem, což je velmi obdivuhodné. Jsem ráda, že jsem se toho celého zúčastnila – oblíbila jsem si i ostatní členy kapely i Richardovu Karin, se kterou jsem se díky natáčení seznámila,“ doplňuje Martausová.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám