Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Miss Hadašová zraje jako víno: Z někdejší ledové královny šťavnatou třicítkou

Lucie před 12 lety a dnes.
Zdroj: Instagram
+ Dalších 13 fotografií
miss
Lucie Hadašová (33) patřila vždy k těm slušnějším modelkám, kterým noční život a bujaré večírky nic neříkaly. Prvního přítele měla až v devatenácti letech a už na střední škole se o ní říkalo, že je ledová královna. Ze studentky, která se nerada smála, je dnes spokojená manželka hokejisty a maminka dvou holčiček.

Lucii, která v roce 2007 vyhrála Českou Miss, postihla tzv. missí nemoc záhy po jejím vítězství. I když bezprostředně po triumfu v soutěži krásy prohlašovala, že s přítelem Romanem mají pevný vztah plný důvěry, ani ne po měsíci se blondýnka se svou první láskou rozešla.

Vztah s hokejistou

Koncem roku 2008 Lucie začala randit s hokejistou Jaroslavem Bednářem. Ten se kvůli blondýnce z Moravy rozešel se zpěvačkou Helenou Zeťovou, která ho mimo jiné obvinila z fyzického násilí. Zamilovaná Lucie hodila modeling na druhou kolej a odstěhovala se s Bednářem do Ruska, kde v té době hrál.

Ambiciózní studentka práv se nikdy netajila tím, čeho chce dosáhnout. I když prohlašovala, že děti chce až po třicítce, už v roce 2010 porodila první dcerku Denisku a z Bednáře udělala dvojnásobného tatínka. S bývalou partnerkou Martinou měl už dceru Natálku.

Žena v domácnosti

O čtyři roky později přišla na svět druhá dcera Vanessa a už bylo jasné, že Lucie se na nějakou dobu stane především ženou v domácnosti.

Lucie hned po vítězství Miss přiznala, že si nechala zvětšit prsa. Při dnešním pohledu na její dekolt se ale zdá, že plastickou kliniku tenkrát nenavštívila naposledy. Z Lucie je dnes sexy máma dvou krásných holčiček a manželka známého hokejisty, kterému vytváří domácí pohodu.

Krátce po seznámení s Jaroslavem totiž pochopila, že hokejista potřebuje pro výkon své práce především klidné zázemí. Evidentně se to Lucce daří, manželé jsou od roku 2013 a Bednář podle všeho nemá důvod nic měnit, i když před Lucií pár slavných žen vystřídal. Kromě Heleny Zeťové byla do hokejisty zamilovaná i Dara Rolins (46) nebo Agáta Prachařová (34).

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy