Sherlock Holmes 3: Údajně se máme podívat do Spojených států

Sherlock Holmes 3: Údajně se máme podívat do Spojených států | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Detaily o příběhu třetího filmu o Sherlocku Holmesovi byly údajně odhaleny.

Pozor, článek může obsahovat spoilery!

Naposledy jsme mohli vidět Roberta Downeyho v roli legendárního detektiva ve filmu Sherlock Holmes: Hra stínů z roku 2011, který výborně navázal na skvělou jedničku. S blížícím se novým desetiletím jsme se trojky zatím nedočkali, oficiálně oznámena již ale byla s tím, že ji napíše Chris Brancato a zrežíruje Dexter Fletcher, který má na kontě filmy jako Orel Eddie, Rocketman a také si sáhl i na Bohemian Rhapsody poté, co byl z filmu vyhozen Bryan Singer.

Server Fandomwire nedávno přišel s neoficiálními zákulisními zvěstmi o postavách a možné zápletce. Návrat Downeyho a Juda Lawa je v podstatě jasný, stále ale probíhají vyjednávání. Závěr druhého filmu odhalil, že Holmes konfrontaci s Moriartym a následný pád do propasti přežil, veřejnost a Watson jej ale stále považují za mrtvého. Doktor nyní tráví čas psaním příběhů svého nejlepšího přítele. Je ovšem jasné, že zápletka trojky dvojici opět svede dohromady a údajně by ji měla poslat za Atlantik až do Ameriky.

Server dále uvádí seznam postav, které by měly v příběhu figurovat. Významnou úlohu by měla mít mladá reportérka pro  noviny San Francisco Herald jménem Sidney Bloom. Záporákem by měl být senátor Cornelius Guest, ve skutečnosti zločinec se záluskem na národní zlato. Dále pak jistý Sebastian Moran, který se chce pomstít Watsonovi (že bychom se dočkali flashbacků do Watsonovy vojenské minulosti?).

Mezi další údajné postavy má patřit například policejní náčelník Marshall Sutherland, sadistický doktor Henri Montreaux, nebo černošský nájemný zabiják James Winter, který má jít po krku Sherlockovi i Watsonovi. V příběhu by měli figurovat i irský boxer O’Brian, guvernér Colorada Bill Hadley nebo i agresivní a naivní muž Major Cartwright. Paleta různorodých charakterů ale pokračuje. Objevit by se měl i Dean Horace, mormon se šesti manželkami, Clemmie, nejstarší ze zmíněných manželek, Connie Macguire, irská služebná u bohatého muže George Corbetta, který byl zabit vlastní ženou. Výčet postav uzavírá George, majitel obchodu.

Jestli vám to zní jako typická Agatha Christie, tak byste nebyli daleko od pravdy. Pokud jsou informace pravdivé (je nutné je stále brát s rezervou, o filmu víme oficiálně velmi málo), bude Sherlock čelit rozsáhlému případu. Jen aby tvůrci dokázali takovou širokou paletu postav řádně ukočírovat.  

Třetího Holmese bychom se měli dočkat až za dva roky, premiéra je stanovena na 23. 12. 2021.

Zdroj: Fandomwire

Galerie: 7

Sherlock Holmes 3: Údajně se máme podívat do Spojených států | Fandíme filmu Sherlock Holmes 3: Údajně se máme podívat do Spojených států | Fandíme filmu Sherlock Holmes 3: Údajně se máme podívat do Spojených států | Fandíme filmu Sherlock Holmes 3: Údajně se máme podívat do Spojených států | Fandíme filmu Sherlock Holmes 3: Údajně se máme podívat do Spojených států | Fandíme filmu Sherlock Holmes 3: Údajně se máme podívat do Spojených států | Fandíme filmu Sherlock Holmes 3: Údajně se máme podívat do Spojených států | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest