Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bývalý šéf Amazonu nechal popravit manželku! Před vlastními dětmi

Autor: Veronika Kynclová - 
2. prosince 2019
11:00

Mexičanka Abril Pérez Sagaónová (†48) zrovna jela s dětmi na letiště, když u jejich auta zastavil muž na motorce, vytáhl zbraň a vypálil dvě kulky. První ji trefila do hlavy, druhá do krku. A policie má jasno: nájemného vraha na ni poslal její manžel Juan Carlos García (48), bývalý šéf mexické pobočky Amazonu!

Zatímco děti ze zadních sedaček křičely hrůzou a bezmocně sledovaly, jak maminka krvácí, právník, jenž s nimi ve voze cestoval, rychle zavolal sanitku. Abril sice byla převezena do nemocnice v Mexico City, tam ale svůj boj o život definitivně prohrála. 

Rozrazil manželce lebku!

S manželem, který si podle policie její vraždu objednal, prý měla dlouhodobé spory. Chtěla se s ním nechat rozvést a jejich tři děti vychovávat sama, s tím ale García ostře nesouhlasil.

Lidé ho znali jako úspěšného byznysmena a sympaťáka, doma se z něj však stával násilník, který ženu pravidelně mlátil. Mexická média zmiňují, že jednou, když spala, na ni zaútočil baseballovou pálkou a zbil ji tak brutálně, že Abril utrpěla zlomeninu lebky a jen zázrakem tehdy přežila. 

Zaplatil a utekl

Za tenhle útok, který soud klasifikoval jako pokus o vraždu, skončil García na deset měsíců ve vězení, začátkem listopadu byl ale zpátky na svobodě. Nenávist k manželce však byla tak silná, že se rozhodl pro definitivní řešení: nechá ji popravit!

Objednal si na to prý neznámého anonymního zabijáka a pak pláchl neznámo kam. „Možná už úplně zmizel ze země. Měl dost peněz na zaplacení vraha i na to, aby si zařídil vše potřebné,“ míní rodina zavražděné Abril. 

zvonik54 ( 3. prosince 2019 07:01 )

Já to nemám jako životní cíl a smysl. Narozdíl od Tebe kurevníku.

sigmae ( 3. prosince 2019 00:29 )

ty sis už dlouho nezakukal. viď ? Všechny roznožky o tebe ani kolo neopřou

sigmae ( 3. prosince 2019 00:27 )

bl.be

kocdivoka ( 2. prosince 2019 20:44 )

Dominika se nechce dělit o případné dědictví s tím svým, tudíž rozvod.
Proč najednou všechny ty údaje o manželství je nad slunce jasné,páč doposud vcelku držela ústa.

kocdivoka ( 2. prosince 2019 20:39 )

Pokud chtěla toho chlapa pro prachy, tak na to pořádně dojela

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání