O Senior taxi v Jirkově je zájem, ve městě bude jezdit další půlrok
V Chomutově začala jezdit speciální SoS doprava před rokem. Foto zdroj: Město Chomutov
Chomutov

Jirkov - Jirkov si vyzkoušel SoS dopravu (Senior taxi), kterou zajišťuje organizace Sociální služby Chomutov, a bude v ní pokračovat. Zájem je totiž dostatečný.

V prvním měsíci provozu - od 2. října do 12. listopadu - využilo službu SoS dopravy celkem 48 Jirkovanů. „Proto nyní podepíšeme novou dohodu o spolupráci, která zajišťuje poskytnutí dopravy pro seniory starší 70 let a zdravotně postižené osoby od 1 roku věku s bydlištěm v Jirkově. Nová dohoda bude platit od ledna do konce června,“ informuje vedoucí odboru sociálních věcí a školství Karel Bernt.

Podmínky pro výše uvedenou cílovou skupinu zůstávají beze změny. Služba určená Jirkovanům na území Jirkova a Chomutova má usnadnit přepravu především k lékařům, na úřady, do knihovny, do škol, na hřbitov a podobně.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru