Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Vražda a znásilnění modelky Violy: Vzkaz církve, které chtěla uniknout

Autor: shp - 
2. prosince 2019
14:20

Slovenskem stále otřásá hrůzná vražda učitelky a příležitostné modelky Violy (†34), která byla před smrtí brutálně znásilněna. K jejímu tragickému odchodu ze světa se vyjádřila i Apoštolská církev, jejíž členkou byla. Před smrtí ji ale krásná brunetka údajně chtěla opustit.

Video  Osudné místo, kde v agonii umírala Viola (†34): Tudy se na něj dostal vrah!  - Pluska.sk
Video se připravuje ...

Slova úcty na adresu zavražděné Violy, která byla nalezena umírající v agonii v bratislavském přístavu 11. listopadu, pronesl na sociální síti pastor modelky Vladimír Žák. Udělal to snad kvůli tomu, že se Apoštolská církev ocitla v hledáčku policie?

Vzkaz od pastora

Ohledně vraždy naší drahé Violky bychom se rádi vyjádřili ke dvěma věcem. Violka byla součástí našeho křesťanského společenství. Nesmírně nám chybí a s její ztrátou i způsobem, jakým zahynula, se tyto dny jako její přátelé vypořádáváme velmi těžko,“ uvedl Žák.

Dodal také, že na žádost policejních vyšetřovatelů, se kterými jejich církev spolupracuje, stejně jako s ohledem na probíhající vyšetřování, nebude poskytovat další informace. „Modlíme se za moudrost pro vyšetřovatele, rychlé nalezení a potrestání pachatele a aby nejen z úcty k Violce vyšla pravda najevo,“ dodal pastor.

13 milionů pro církev

Apoštolská církev má na Slovensku 36 sborů a je součástí celosvětového společenství Assemblies of God, které má více než 67 milionů členů. Letos podpořil slovenský stát Apoštolskou církev tučnou sumou v přepočtu téměř 13 milionů korun. Web tvnoviny.sk uvedl, že Viola chtěla církev před svou smrtí opustit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání