INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

k mPřes 2000 nových multifunkčních zařízení pomůže mimo jiné snížit České spořitelně provozní náklady tisku o 20 %. Kontrakt na inovaci a provoz tiskového parku uzavřela mateřská rakouská Erste Bank až do roku 2024 pro všech sedm zemí, kde působí.

Konica Minolta zajistí na dalších pět let tiskové služby mezinárodní finanční skupině Erste, která je vlastníkem největší české banky České spořitelny. Inovace tiskového parku zahrnuje více než 2000 multifunkčních zařízení včetně systému pro monitoring a zabezpečení tisku pro centrálu a celou pobočkovou síť v ČR. Nové přístroje disponují technologií pro efektivnější skenování, která umožní České spořitelně zrychlit proces digitalizace dokumentů na dvojnásobek.

„Při inovaci tiskového řešení jsme kladli důraz zejména na zabezpečení a moderní funkce. Bankovní sektor je vždy jedním z prvních, který uvádí do praxe nové technologické trendy a digitalizace mezi takové určitě patří. S našimi novými přístroji může nyní Česká spořitelna rychlost digitalizace dokumentů zdvojnásobit. Přechod na elektronické dokumenty vede obecně ke zefektivnění práce, snížení nákladů, ale i zvýšení bezpečnost,“ řekl Jiří Limburský, obchodní ředitel Key Account Konica Minolta Business Solutions Czech, a dodal: „Pětiletý kontrakt byl podepsán mezi evropskou centrálou Konica Minolta a vedením Erste v Rakousku pro zastoupení v sedmi evropských zemích. Podobným nadnárodním klientům poskytujeme jednotné obchodní podmínky a zajištění stejných služeb na všech trzích.“

Hlavním požadavkem České spořitelny bylo zajištění bezpečnosti a usnadnění správy tiskových zařízení v rámci celé pobočkové sítě banky. Ta má v ČR více než pět set poboček a ročně zpracovává stovky tisíc dokumentů. „Konica Minolta byla schopná vyhovět našim specifickým potřebám a nabídnout stejné servisní podmínky pro všechna zařízení od Aše až po Jablunkov. Nezanedbatelná je i úspora nákladů, která díky nasazení úspornějších přístrojů přesáhla dvacet procent,“ řekl Lukáš Ogoun, který je za rozvoj tiskových a skenovacích služeb v České spořitelně zodpovědný. „Pro zvýšení bezpečnosti jsme zavedli automatické obnovování bezpečnostních certifikátů na tiskových zařízeních. Jednoduchou správu a změny v nastavení strojů pak zajistíme vzdáleně pomocí aplikace RDT (Remote Deployment Tool),“ doplnil J. Limburský.

Novými přístroji pro Českou spořitelnu jsou modely řady i-Series formátu A4, které byly uvedeny na český trh v tomto roce. Kromě inovovaného a zjednodušeného uživatelského prostředí, jsou multifunkce vybavené rozměrným desetipalcovým displejem a novým čtyřjádrovým procesorem, který proti předcházejícím modelům zdvojnásobuje jejich výkon a šestkrát zrychluje náběh přístrojů po zapnutí. Díky novému jednoprůchodovému podavači, kdy jsou při jednom průchodu papíru současně skenovány obě strany, pak dosahují rychlosti skenování až 200 stran A4 za minutu. Vestavěný ultrazvukový senzor dvojitého podání navíc nedovolí vynechání žádné stránky při skenování, čímž je zaručena 100% spolehlivost při digitalizaci dokumentů.

O společnosti Konica Minolta Holding, Inc. 

Konica Minolta, Inc. je globální technologická společnost poskytující inovativní řešení pro podniky a instituce. Její silné stránky spočívají v kombinování moderních materiálů a klíčových technologií pokročilé zobrazovací techniky, optiky, snímání či nano-zpracování. Konica Minolta vytváří hodnoty, které pomáhají zákazníkům řešit jejich pracovní výzvy a procesy. V éře Internetu věcí využívá svých hlubokých odborných znalostí digitálních technologií a prochází obchodní transformací v digitální společnost poskytující sofistikovaná řešení. Při vytváření inovací spolupracuje s akademickými, průmyslovými i podnikatelskými partnery. Konica Minolta má sídlo v Tokiu a v jejích koncernových společnostech působí v 50 zemích více než 43 000 zaměstnanců. Své produkty a služby nabízí ve 150 zemích celého světa.

O společnosti Konica Minolta Business Solutions Czech

Konica Minolta Business Solutions Czech spol. s r. o. je součástí celosvětové sítě a uspokojuje potřeby, které vznikají na českém trhu, a pečuje o české zákazníky. Servisní kompetenci prokazuje certifikát nejlepší servisní organizace v Evropě za rok 2014. Pozici na trhu podtrhují i tržní podíly roku 2018 – Konica Minolta je v České republice číslo jedna v produkčním tisku s podílem 63,5 %. Lídrem trhu je i v prodeji barevných multifunkčních zařízení (36,5 %) a prodeji černobílých multifunkčních zařízení (31,6 %). Velký důraz klade rovněž na rozvoj IT služeb. Z hlediska obratu je v této oblasti české zastoupení nejúspěšnější ze všech zemí Konica Minolta regionu střední a východní Evropy. Konkrétně se zaměřuje například poskytování ERP a CRM systémů, ECM a DMS řešení, služeb spojených se zabezpečením IT infrastruktury a snížením administrativní zátěže. Konica Minolta Business Solutions Czech je zároveň výhradním distributorem produktů firmy SourceCode, BPM systému K2, na českém a slovenském trhu. Více informací na www.konicaminolta.cz.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3