Ostravské Bazaly budou po rekonstrukci sloužit mladým fotbalistům

02.12.2019, 16:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (63)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Panik ven!

Reagovat
Puskas

Znát Tebe s Trevorem osobně, dám Vám pod stromeček fotku s Páníkovým věnováním. Sice vím, co byste s ní udělali, ale za tu Vaši reakci by to stálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak... kdyby to bylo od nej neco na rozloucenou...

Reagovat
Puskas

Díky za podporu. Bob P.

Reagovat
JarousFCB

Je to na palici jet s ním a Trevorem na výjezd... každý rozhovor končí větou: "Ostatně soudím že Pánik musí být vyhozen."

Reagovat
smazaný uživatel

Na to konto!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikoz

Reagovat
Puskas

A místo tógy si přes ruku přehodí baníkovskou šálu.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lichna.

Reagovat
db18

Pro Trevora jedině takové to přání, které hraje, když jej otevřeš. Takže by po otevření kromě pohledu na Páníka ještě začalo hrát Last Christmas.

Reagovat
Puskas

Nebo Neverending story.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, shoř !

Reagovat
db18

Škoda, že si challenge už prohrál, jinak to mohl být majstrštyk

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohrál, teprve začala ! Vždy od prvního nechtěného poslechu. Te´d to bude jak v minovém poli

Reagovat
Kostomlat

Panik = Banik

Reagovat
Losinho

BP = BP

Reagovat
Mirek na tenisu

Bob Páník má můj respekt. Skončit by měl až po sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak by bylo výhodnější měnit v zimě. Trenér bude mít půl roku se sžít s týmem, odzkoušet si hráče. Navíc příprava je kuriozně delší než v létě, takže se tým může dost věcí naučit. A v neposlední řadě body jsou nahrané, a když by přišla nějaká ztráta, tak by to nemuselo být tak bolestné.

Reagovat
luismiksak

Páník, Baník ... vždyť se to i rýmuje. To je proste k sobě jak pr*el na hrnec

Reagovat
Kaspar

OT : https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2019-20/372435/vanocni-darek-prace-triceti-lidi-je-pryc-nalozil-hejkal-shejbalovi-za-chyby.html

Docela curak ten Hejkal, takhle si najit obetniho beranka, stejny jak se Zahustelem ve Sparte, taky dava hrace mimo jeho post opakovane i kdyz vidi ze mu to tam nejde, ale bude ho tam davat dal a pak se po nem vozit. Hejkal charakterove stejny odpad jako Latal s Panikem

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Pěkně ho zdupal no. Až trošku přehnaně, řekl bych. OK, v šatně mu mohl říct svoje, ale takhle do médií, nevím.

Reagovat
Han střelil první

Hodně neprofesionální vyjádření.

Reagovat
Puskas

Takže poté, co se to bude propírat v médiích, přijdou po příštím utkání na tiskovku hráči a Mareš bude jménem týmu říkat něco ve stylu, že stojí za trenérem, protože Shejbal 2x chyboval?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Shejbal na to nemá, ale Hejkal taky ne. Tenhle labil prostě nemůže dělat hlavního trenéra prvoligovému týmu.

Reagovat
lichna.

"Jsem rád, že jsem odvážil k tomuto kroku a postavil jsem ho proti nebezpečné dvojici Mešanovič – Komličenko. On to zvládl, nezvládla to druhá strana,“ prohlásil Hejkal"

To je ale pičus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Slavii, Spartě a třeba i v takovém Liberci budou mít radost . Kéž bych se ale mýlil a ti talentovaní kluci začli svou ligovou kariéru doma...

Reagovat
smazaný uživatel

Až odejde ta stará kurwa Paník, tak snad. Jeho už nenávidí snad úplně všichni.

Ale jinak jsem rád, co pan Brabec společně s městem dokázali vybudovat. Konečně naše tréninkové centrum. A na Bazalech!

I nějaké zápasy se tam budou hrát, sice juniorky, Baňky, ale co už.

Reagovat
smazaný uživatel

Já stále pořád nechápu, jak to, že si klub nestáhnul kluky z Frýdku, Míšu Fukalu a Toma Ostráka, stejně jako to, že nenabídli profi smlouvu Honzovi Kubalovi, všechno ročníky 00...Teď vidíš Fukalu v Liberci, Ostráka v rakouské lize a Kubalu v častých nominacích italského prvoligového klubu...To tam ještě Páník nebyl kolem roku 2017, ale Petržela/Kučera, kteří mladým šanci dávají, zase jako sportovní ředitel byl Dušanko...

Teď se situace může opakovat s Drozdem (už byl v AC Milán minulou sezónu na stáži, kde zaujal), Šmigou (právě se vrátil ze stáže v Benfice) a Kukučkou, Barkova a Wojatschkeho mají podchyceného, ale u těch tří to tomu zatím tak není...Snad minimálně Drozda přesvědčí otec, aby zvolil baníkovskou cestu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty, Baník ví, co má za poklady, tady se nebojím toho, že utečou. Ty stáže jsou celkem normální u zahraničních celku.

Ostrak je v Kolíně nad Rýnem už od mala, to ani tak není naše vina. Snad jen ten Fukala se zajebal.

Ale ti kluci taky potřebuji cítit, že je šance se dostat do A týmu. A to v současné době je skoro nemožné. Koukej na Kaloce. Neříkám, že je to hogo fogo talent, ale jeden z těch lepší z té jeho generace a ta stará kurwa Paník mu nedá ani cuchnout.

Pritom Filip nedělá žádné picoviny, ba naopak si přidává v tréninku atd.

A to není jen on.

Reagovat
HorajzmAmmann

vykartoval se Jánoš, tak snad dostane trošku čuchnout... i když víme, že tam bude Jirásek a Hrubý, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrák byl dle TM do šestnácti ve Frýdku a pak šel do Kolnu a pak do toho Rakouska...Nevím, třeba to může být jinak, ale beru to podle toho. Studenti ve druhém ročníku v té střední "baníkovské" škole, co je třetí rokem, tak mají dvoutýdenní povinnou stáž v klubech, které s Baníkem mají spolupráci, je to dobrá věc, ale Drozd byl v Milánu ještě v prváku, takže si jej někdo od nich osobně vyžádal. Benfica s Baníkem žádnou spolupráci nemá...Takže trochu neklidný jsem Ale asi zbytečně stresuju. U toho Páníka je to věčná diskuze, musí to hlavně vidět lidi ve vedení, ti se mi zdají, že to nevidí...Uvidíme.

Reagovat
Mirek na tenisu

Všichni? Já si Páníka cením jako výborného trenéra. Takže mluv jenom za sebe. V baníku udělal už kdysi s Ličkou jako asistent kus dobré práce. Uznávám, že by změna trenéra Baníku možná pomohla. Ale až po sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

1959 jako malý kluk? Takže Mirek na tenisu je ve skutečnosti Bob Páník, který má tenis rád, v roce 1959 byl malý kluk, Mirek jako Mirek Dušín...

Pane Páníku, že vám to není blbé zde psát a odstupte, prosím. Děkuji .

Reagovat
Mirek na tenisu

Páník je narozen 31. 12. 1956. Takže když otevřeli Bazaly neměl ani 3 roky. Jako obvykle se mýlíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Zastávat se Páníka je prostě přinejmenším zvláštní . Ať mu Brabec vyplatí pěkné odchodné, ale to co měl týmu dát, tak mu dal, teď je to stání na místě.

Jestli je ideální čas udělat nějaký řez, tak je to právě v zimě, Baník je víceméně stabilizovaný ve středu pole a nový trenér by tak měl čas na práci, jasně, dá se očekávat, že to bude ze začátku skřípat, ale třeba už na konci dubna by mohl být ten tým mnohem nebezpečnějším pro všechny a ještě zkusit urvat poháry přes skupinu střed, třeba po 13 letech vyhrát v Jablonci ten souboj o předkolo

Pohár teď nepočítám, to je soutěž navíc, tam se otevře Baníku zajímavá cesta, když v březnu vyhraje na Spartě, tam jsme bezpochyby jasným outsiderem, Páníkova připosraná venkovní taktika s obecně pomalejšími hráči na Hložka a spol. může fungovat na Letné tak v 1 z 10 případů. Trenér (snad) s vyznáváním moderních trendů zase bude ve stádiu nějaké práce s mužstvem, kde nejde čekat stoprocentně bezchybný výkon...Ale doufám, že se, jak píšeš, jako obvykle mýlím zrovna u téhle mé téze .

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Pánik zůstane, jaro je pro nás zbytečné. Všichni ztratíme půl sezony (fanoušci, hráči, majitel).

Reagovat
Banikovec7

Nase neni ne? A moc banikovskych tymu tam taky trenovat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

" Využívat ho budou především hráči regionální akademie Moravskoslezského kraje a také akademie Baníku Ostrava. Vyloučeny nejsou ani případné tréninky A mužstva Baníku"

Není vyloženě náš, což se dalo čekat, když tam jsou i peníze jiných, ale tak...Beru to jako naše

Reagovat
SuperBanikovec

Kdo jiný by tam tak trénoval? Talenti z Opavy Frydku a Trince? Jeden kus od každého a zbytek budou banikovci. Nemluvě o tom že pokud by se nějaký klenot v dotyčných týmech objevil, je jen otázka času než by si ho Baník vzal pro sebe.

Reagovat
Han střelil první

Ty hodiny

Reagovat
Mirek na tenisu

Můj názor je jednoznačný: současné Bazaly pro mládež jsou zbytečná a předražená investice. Mám na mysli lokalitu. Udělat rekonstrukci fotbalového stadionu, který se stavěl v 50. letech v místě, kde byl svah a louka, byla pitomost. A to jsem byl poprvé na Bazalech v roce 1959 jako malý kluk a chodil tam na Baník až do hořkého konce. Neznám žádný stadiion v Evropě, který by se stavěl ve svahu, obklíčený 4proudovou silnicí. Ostrava má

Reagovat
Mirek na tenisu

...Ostrava má stovky hektarů volných ploch, tzv. brownfieldů, kde by takový areál pro fotbalovou akademii mohl stát. K

Reagovat
Mirek na tenisu

...sorry za technický problém. Klidně mohlo město a svaz využít chátrající areál po fotbalovém TJ VOKD Poruba.

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Jak funguje to připisování peněz na sazka účet za tokeny nebo když někdo vyhraje 300,- na účet? Musím to pak prosázet?

Reagovat
HorajzmAmmann

* spis za jakých podmínek si pak mužů vybrat. Už tam mam asi 800,-

Reagovat
Spalovač šancí

Baroš a Pánik vyjednávají o prodloužení smlouvy.

Reagovat
HorajzmAmmann

je to legenda, ale osobně bych byl radši, kdyby se útočník ještě hledal. Snad nepodepíšou Baroše a na útočníka se vyserou. Smola nepřesvědčil - poslat zpátky do Opavy za 2x víc než přišel a někoho sehnat, pokud to půjde, ale stejně asi není v naší lize kdo. Takže si nechat Smolu a doufat, že se rozehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Smola nepřesvědčil? V jakém ohledu prosímtě? Nezlob se na mě, ale je to bojovník, maká pro klub a je hodně platný, ale pokud nedostane za 90 minut kloudný míč jako to bylo proti Opavě, tak nemůže být platný.

Reagovat
lichna.

Posledních 5-6 zápaslů je naprosto nulový. A není to jen o tom, že nedostane míč. Jediné, kdy si ho všimneš, je faul nebo offside..

Ale tak nejde o nic, co by mě překvapovalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je ovšem ve hře. Nemůže dávat branky, když není v zápase. Baník si třikrát vymění vzadu balon, a pak ho nakopne na Smolu, na kterého nalezou dva stopeři. I přesto má velkou slušnou úspěšnost, problém je, že ty míče co získá nemá kdo posbírat. Chudák Diop tam je sám.

Reagovat
lichna.

No těch posledních 5 zápasů má právě tu úspěšnost blížící se nule.. Mnohem lepší by byla varianta s Kuzmou a Diopem na hrotu a kraji Azevedo Reiter. Tam je problém ale zranění no..

Reagovat
smazaný uživatel

Neustále čtu kritiku útočníků, ale je to opravdu ten hlavní problém Baníku? Já bych řekl, že je to právě ten poslední. Trojice Kuzmanovic, Diop a Smola je hodně zajímavá. Každý je jiný a trenér by mohl reágovat na soupeře. Navíc do budoucna se slušně rozehrává Šašinka, který naznačuje, že v jiném systému, pod jiným trenérem, může být na ligu více než slušným forvardem.

Když sem tak zmínil Ondru Šašinku, tak by byl asi skvělý krok zkusit přetáhnout zpět i Svědíka, který by mohl Baník dost zvednout. Navíc jeho velké plus je práce s mládím, které začíná být dost aktuální u lehce přestárlého kádru.

Největší problém Baníku však vidím v záloze. Ti útočníci mohou být sebelepší, ale pokud se jim nedostane podpory a vlastně ani kvalitních přihrávek, tak jsou tam zbyteční. Baník nehraje v současnosti fotbal, ale házenou. Janoš i Jirásek jsou sice dříči, ale ani jeden nemá nějak skvělou rozehrávku. Jirásek si sice s míčem i rozumí, ale s formou se potká jen občas a jednou za čas má totální zkrat. Janoš by mohl být top štít v rámci ligy, ale opět mu moc nesedí ten systém, který ho nutí rozehrávat a v tom moc kvalitní není. Pak je tam Hrubý, ten sice umí rozehrát, ale je to bolestín a každý druhý souboj vypouští.

Přitom se nabízí řešení změny systému, kdy by na desítku se posunul Kuzmanovic a pod ním dvojice Jirásek a Janoš. Křídla by pak mohl hrát Reiter a minimálně bych vyzkoušel na druhém Filla, jelikož jinak je to dost bída.

Reagovat
lichna.

Jo, s tím se dá celkově souhlasit.

Mi by se líbilo Azevedo,Janoš,Jirásek (kaloč, Hrubý), Kuzma, Reiter a vepředu letos buď Diop nebo Baroš, případně příští sezonu Ondra..

Reagovat
smazaný uživatel

U Kaloče nevím, neměl sem příležitost ho vidět v nějakém ostrém zápase. Určitě by si nějakou šanci zasloužil, ale jaká je opravdu jeho kvalita je otázka, Jinak Azavedo hraje slušně. Před sezónou byl asi odepsaný, ale ukázal, že umí zapnout a je platným. Otázka však je, jak to je se smlouvou. Pokud je nějaký problém s podepsání, nebo jedna či druhá strana o to nestojí, je vlastně správně, že je odstavený.

Reagovat
HorajzmAmmann

a v jakém ohledu přesvědčil? Ok, dal pár branek na začátku sezony, jinak nula nula nic... nepodrží balon, ztrací míče, rozehrát nedokáže, branky nedává... zbytečný hráč poslední zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Když vezmu posledních 5 zápasů, tak se herně nepovedl snad ani jeden, ale celému týmu. Soupeři si už na něj dávají mnohem větší pozor než na začátku sezóny. Budu se opakovat, ale systém kdy si vzadu vymění jednou dvakrát balón a nakopnout ho na smolu je o ničem. On tam ty hlavičky i vyhraje, ale není dostatečně doplněný, aby Baník ten míč získal. 99 procent míčů zpracovává zády k brance a to ještě proti přesile. V lize snad není jediného útočníka co by tohle zvládal. Smola je tu kritizovaný od začátku, takže to je nejspíš odpověď. Není vám po chuti, tak je vše špatně.

Reagovat
Kepy_FCB

nevěřím

Reagovat
Mirek na tenisu

Pokud chce Baroš pokračovat a je zdravý, určitě bych ho v kádru nechal. Osobně si ale myslím, že už nemá zapotřebí kariéru prodlužovat a leštit lavku. Od Smoly jsem nic moc nečekal, ale přesvědčil mě, že v lize patří mezi ty lepší durchšloky.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10115113540-studio-fotbal/219471291124337-studio-fotbal-dohrano-plus

Hezký pěkně Sverky. Paník ven, mladí vpřed, již žádné alibisticke výkony na hřištích soupeřů! Trevorova klika dále uraduje i mezi známými hráči a lidmi spojené s FCB

Paník ven!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele