Těžké chvíle Dominiky Gottové: Oznámila rozvod a prozradila šokující detaily o svém manželství

 Celebrity 
02. prosince 2019 19:26 / redakce
  3
📷
5 fotografií v galerii
Dominiku Gottovou měl otec před manželem varovat Instagram
Uplynuly už dva měsíce, kdy božský Karel Gott odešel na druhý břeh. V posledních měsících svého života jej trápila jedna zásadní věc, a sice stav a život jeho nejstarší dcery Dominiky. Ta nyní oznámila, že se chce se svým manželem rozvést a prozradila dokonce šokující detaily ze soužití s Timem Tolkkim.

Manžel, s nímž Dominika Gottová žije ve Finsku, trpí bipolární poruchou, známou dříve jako maniodepresivní psychóza. Ovšem to mu nebrání dělat údajně své ženě ze života peklo. Není se tedy co divit, že nejstarší Gottova dcera začala před nějakou dobou pít, ztratila nad tím kontrolu a hrozila jí léčba.

Když se to její otec dozvěděl, požádal ji, ať s tím něco dělá, což ona si vzala k srdci ještě v posledních týdnech, kdy se její tatínek pral s vážnou nemocí. Dobře ale věděl, že to není bez příčiny a že Dominiku trápí vztah s Timem, od kterého před pár lety dokonce odešla, aby se k němu nakonec vrátila.

To ovšem neměla dělat. "Karel Dominiku varoval. Řekl jí, že respektuje, že ho má ráda a že je to její manžel, ale že ji upozorňuje, že jeho stav a nálady se budou jen zhoršovat a že ona si s ním pak užije své. Aby všechny okolnosti dobře zvážila...," řekl jeden z blízkých přátel Karla Gotta.

Dominika si však stála za svým a věřila, že když bude Tima Tolkkiho bezmezně milovat, pomáhat mu, že vše překonají. Ovšem, jak teď sama přiznala, rozprodal její cennosti, které jí darovaly maminka či otec Karel, měl je dokonce zadlužit a přestal pracovat.

A aby toho nebylo málo, ještě ji podváděl. Přímo v domě, kde žijí, a to ve chvíli, kdy spala. Přivedl si domů mladou Mexičanku, s níž se před tím poznal a nechal ji u nich přespat. "Když jsem šla v noci na záchod, přistihla jsem je při sexu...," přiznala Gottová, která je tak bezradná.

Úspory nemá žádné. Ve Finsku, kde s manželem žijí, má sice práci, ale nemá zázemí a nikoho, kdo by jí pomohl. Dokonce teď hrozí, že přijdou o pronájem domku, protože Tim je oba prý zadlužil. V Praze má Dominika nemocnou matku, která žije v seniorském domě a tři nevlastní sestry. 

Možná spoléhá na to, že se její vztahy s Ivanou Gottovou, s níž ne vždy byly vztahy ideální, se ještě vylepší a manželka jejího otce jí v tom zkrátka nenechá a pomůže jí. Vždyť je to přeci jen sestra jejích dcerek, nejmladších Nelly a Charlotty. Otázkou je, zda chce vdova Ivana řešit kromě svých starostí ještě ty, které nezavinila. 

"Domimika se ničím neprovinila, snad jen tím, že se zamilovala do psychicky nemocného a možná trochu vypočítavého člověka, kterého nechtěla opustit. A možná udělala chybu a on se jí takhle odvděčuje," poznamenal další člověk z okolí Karla Gotta.

Právě Tim Tolkki byl tím, kdo krátce po Gottově pohřbu prohlašoval do médií, že se jeho žena nenechá okrádat a bude žádat přezkoumání dědictví a přepis majetku na Ivanu Gottovou. Sama Dominika se ale rázně ohradila, že nic z toho není z její hlavy a za vším jsou jen názory jejího manžela.

Jak to všechno dopadne, ukáže až čas. Nicméně Dominiku nečekají rozhodně jednoduché měsíce. Pokud se bude chtít vrátit zpět do své vlasti, musí si najít práci a bydlení. Pomůže jí "macecha" Ivana Gottová?

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod